Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
08.08.2018 | Af: Kanal Frederikshavn

Skagen Marathon lancerer nyhed: Grenen Rundt

Løberne kommer helt ud på spidsen af Grenen.
Skagen Marathon lancerer enestående løbsoplevelse på 26 kilometer: Grenen Rundt. 

 

Når startskuddet lørdag 6. oktober lyder til Skagen Marathon, er der premiere på en helt ny rute: Grenen Rundt. Ruten er på 26 km og undervejs kommer løberne ud på de smukke kyststrækninger rundt om Skagen og helt ud til spidsen af Grenen.

Hvert år valfarter flere tusinde glade løbere til Skagen i oktober for at deltage i Skagen Marathon. Tiltrækningen ligger blandt andet i den særlige naturoplevelse og det charmerende bymiljø, som løberne kommer forbi på ruterne. Netop naturoplevelsen er helt central på den nye rute, som Skagen Marathon lancerer i år: Grenen Rundt.

Ruten er på 26 kilometer, og som noget helt enestående får løberne mulighed for at løbe på de smukke kyststrækninger rundt om Skagen og helt ud til spidsen af Grenen.

I Turisthus Nord i Skagen er der stor glæde over, at Skagen Marathon i år kan tilbyde en ny rute med Grenen som omdrejningspunkt.

- Grenen Rundt er en fuldstændig unik løbsoplevelse, hvor løberne virkelig kan mærke Skagens smukke og vilde natur. Grenen er ét af Danmarks mest ikoniske steder, som flere millioner valfarter til hvert år for at opleve, så vi er sikre på at den enestående rute vil appellere til mange løbere ikke kun i Danmark men i hele Skandinavien, udtaler turistdirektør René Zeeberg.

Skagen Marathon finder sted lørdag 6. oktober med flere distancer at vælge imellem, så alle kan være med. Læs mere her: www.skagenmarathon.dk.

Skagen Marathon arrangeres af Turisthus Nord, Skagen Ok- og Motion samt Arena Nord.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close