Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
26.04.2012 | Af: Per Kempff-Nordkap

Skagen - tømmermænd, druk og bondeanger

Per Kempff-Nordkap fra den nystiftede Liste H har skrevet dette indlæg: Når Kommunalbestyrelsen for Frederikshavn kommune trykker på afstemningsknapperne på førstkommende kommunalbestyrelsesmøde, så er Skagens skæbne som købstad nok besejlet meget langt ud i fremtiden - Skagens prognose er på sommerferieby - oplevelsescentrum for toppen af Danmark et mekka for druk, tømmermænd og bondeanger. 

Frederikshavn kommunes helt målbevidste satsning på at gøre Skagen til en 18-ugers by - vil have fået sin endelige søm i helårskisten.

Regeringen tilslutter sig et forsigtighedsprincip. Men hvad hjælper det os?

Hvordan tør kommunalbestyrelsen løbe den risiko at satse hele Skagens fremtid som købstad til fordel for et spekulativt byggeprojet?

Det er bemærkelsesværdigt, at Partiet Venstre, der både har borgmesterposten, formandsposten for Plan- og miljøudvalget og lokalrepræsentation i selve fagudvalget, ikke vil oplyse hvilke regler der gælder idag, før de vedtager den nye Lokalplan for Lille Strand.
I en sag hvor hele byen i mange omgange har givet udtryk for store, enda meget store, bekymringer ved dette uskønne byggeri - der som en karikatur er blevet visualiseret af en stærkt fortegnet hånd tegning som et lille bitte, nærmest lilleput byggeri på Vestre Strandvej.

Venstre vil ikke sige, hvad det er de vælger i mellem?
Det nærmeste de kommer en forklaring er, at valget står mellem en meget stor tidligere fabriksbygning, som ingen vist har set på de kanter og så den lille nostalgiske norsk inspireret pakhuslignenede bebyggelse.

Liste-H beder kommunalbestyrelsesmedlemmer om ikke at spille med Skagens fremtid - hvis I partout skal spille - så hold Jer til Lotto.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close