Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
21.04.2017 | Af: Michael Frederiksen

Skal borgmesteren synge duet med Rasmus Nøhr?

Rasmus Nøhr tilbringer hele mandag 1. maj i Frederikshavn og Sæby, hvor han giver en håndfuld mini-koncerter.
Rasmus Nøhr holder hele tre havefester i Frederikshavn Kommune i år: Fredag 28. juli i Kvissel, søndag 30. juli i Sæby og lørdag 5. august i Frederikshavn. 

 

Men allerede mandag 1. maj kommer Rasmus Nøhr herop for at gøre reklame for de tre havefester. Denne dag har han også Jimmi Colding fra Zididada med, og de giver en intimkoncert på Freddy's Bar kl. 20.00.

Det er muligt at købe billetter her eller ved personlig henvendelse i Søndergades Kaffe & The. Koncerten er 2 x 45 minutter.

Allerede fra kl. 10.00 stiller de to musikere op til fællessang på Nordstjerneskolen, hvor også Heldagsskolen deltager. Rasmus Nøhr og Jimmi Colding synger også nogle af deres sange. I løbet af formiddagen besøger de også en af Fakta-butikkerne i Frederikshavn.

Fra kl 13 gæster Rasmus Nøhr og Jimmy Colding Røde Kors-butikken i Danmarksgade. Her spiller Rasmus Nøhr også nogle sange og giver autografer. Borgmester Birgit Hansen har lovet også at kigge forbi butikken. Skal hun mon synge duet med Rasmus Nøhr?

Efter dette går turen videre til Sæby Torv, hvor Rasmus Nøhr igen giver en minikoncert og skriver autografer. I Sæby bliver der også underholdning med Sæby Gospelkor fra kl. 14.00.

- Vi er så heldige at være det eneste sted i Jylland, der får lov til at holde denne helt fantastiske intimkoncert med Rasmus Nøhr og Jimmi Colding. Det bliver starten på en fantastisk sommer, håber medarrangør Rikke Nielsen.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close