Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
13.03.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Skal du have del i indkøb for 250 millioner kroner?

På mødet kan deltagerne få indsigt i, hvilke udbud der planlægges for 2019 og 2020 og i principperne for kommunens indkøbspolitik.
Torsdag 21. marts har lokale virksomheder mulighed for at lære mere om at blive leverandør til kommunen og få indsigt i de udbud, der planlægges for 2019 og 2020.

 

Team Udbud og Indkøb i Frederikshavn Kommune laver årligt aftaler på vare- og tjenesteydelser for 250 millioner kroner. Indkøbsaftalerne udbydes for en periode på fire år, hvorefter der igen konkurrenceudsættes.

Erhvervshus Nord og Frederikshavn Kommune indbyder 21. marts nuværende og potentielle leverandører til infomøde.

- Der er en stor økonomi i kommunens indkøb af varer og tjenesteydelser, og vi har naturligvis en interesse i, at så mange så muligt af vores lokale virksomheder får del i den økonomi. Så her er der en mulighed for at komme helt tæt på kommunens indkøb og processen omkring det, og jeg vil da opfordre virksomheden til at gribe den mulighed, siger Niels Bay Christensen, erhvervsdirektør Erhvervshus Nord.

På mødet kan deltagerne få indsigt i, hvilke udbud der planlægges for 2019 og 2020 og i principperne for kommunens indkøbspolitik. Virksomhederne kan også blive klogere på, hvordan man bliver leverandør til en kommune og høre om erfaringerne fra en anden lokal virksomhed, der allerede er leverandør til kommunen.

- Vi vil meget gerne i dialog med de lokale virksomheder omkring vores udbud og indkøb. Og samtidig afmystificere processen og vise, at det er overkommeligt at lægge sine bud ind i vores udbudsplatform iBinder. Kommunen ønsker at digitalisere kommunens indkøb gennem E-handel, og vi hjælper meget gerne virksomhederne i gang med systemet, siger Helle Haugaard Andersen, udbudskoordinator Team Udbud og Indkøb.

Arrangementet er gratis, og man tilmelder sig på Erhvervshus Nords hjemmeside.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Michael Pennerup

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close