Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
16.10.2021 | Af: DEBAT-INDLÆG

Skarpt fokus på ældreområdet

Byrådskandidat Tina Kruckow (S) har skrevet dette indlæg: Der skal skarpt fokus på ældreområdet. Det går jeg til valg på. Jeg er ny socialdemokratisk kandidat til byrådet i kommunen og jeg brænder for ældreområdet.

 

Med det nye budgetforlig for 2022 er der afsat seks millioner kroner ekstra til ældreområdet. Det er jeg glad for. Med de vilkår vi har, synes jeg Socialdemokratiet har det helt rette fokus på området, og jeg er ikke i tvivl om, at vi i den nye valgperiode vil have fokus på ældreområdet. De ældre i kommunen har brug for en værdig alderdom med masser af nærhed i plejen.

Vores økonomi i kommunen er i balance, og fra næste år bliver der tilført flere midler til ældreområdet. Det er et skridt i den rigtige retning.

Ældreområdet er en mærkesag for mig, og det er ikke kun nu inden valget, jeg sætter fokus på det. Det gør jeg også efter. Vi skal sammen skabe og prioterere mere nærhed og kvalitet, og jeg tror på, vi kan og vil.

Vi har nogle økonomiske rammer, som gør, vi ikke kan gøre alt lige nu og her, men vi kan nytænke, se hvad andre gør, tage ved lære og kopiere.

Som ny politiker i kommunen vil jeg være med til at tænke nyt, se det fra et andet perspektiv og kæmpe for at ældreområdet i vores kommune bliver et attraktivt sted at arbejde.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close