Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
03.11.2013 | Af: Kanal Frederikshavn

Skøjteløbere fra Fr.havn vinder 12 medaljer

Løberne fra FSF markerede sig stærkt i Aalborg.
Frederikshavn Skøjteforening (FSF) vandt 12 medaljer ved weekendens Jysk Fynsk Mesterskaber (JFM) og Jysk Fynsk Cup JFC), som - med deltagelse af 150 skøjteløbere - blev afviklet i Gigantium i Aalborg.

 

JFM er for jyske og fynske mesterskabsløbere, der har taget mærkeprøver, der kvalificerer dem til mesterskabsrækkerne. Her har FSF fem repræsentanter.

I juniorrækken vandt Emma Louise Jensen bronzemedalje med to meget yndige programmer med høj sværhedsgrad og flot koreografi. Cecilie Dreier erobrede guld i sin række med et kraftfuldt kort program med stor udstråling og med et langt program med høj teknisk sværhedsgrad i både spring og piruetter. Josephine Kærsgaard vandt overbevisende mesterskabet i sin række med to fejlfrie programmer med høj sværhedsgrad i både spring og piruetter. I rækken op til 10 år vandt Amalie Borup det jyske mesterskab med et underholdende program med høj sværhedsgrad og fin udstråling.

JFC er for jyske og fynske konkurrenceløbere, der ved mærkeprøver har kvalificeret sig til kravene her.

Line Winther vandt sølv i seniorrækken med et flot og yndefuldt program. I juniorrækken var der guld til Frederikke Käki Jørgensen med stor udstråling og et seværdigt program, mens bronzemedaljen i denne række gik til Rikke Ø. Pedersen med yndefuldt og sikkert program. Mia Holtz Petersen snuppede sølvmedaljen med et højt teknisk niveau i sin række, mens Nikolaj M. Pedersen med stor udstråling tog guldmedaljen i den tilsvarende drengerække. Celine Le vandt overbevisende guld i sin række for konkurrenceløbere op til 13 år. Sofia Kammer fik en bronzemedalje for sit sikre og flotte program i Springs rækken, mens Laura Severinsen tog guld med et sødt program i konkurrencerækken for piger op til 10 år.

Cheftræner Lena Volokhova opnår meget flotte resultater med FSF løberne på alle niveauer. Næste milepæl i sæsonen er DM for de fem mesterskabsløbere. DM finder i år sted i Herlev den anden weekend i december, så her har de frederikshavnske løbere allerede nye træningsmål.

Jyske & Fynske Mesterskaber - JFM
Junior M – damer op til 19 år

3. pl. Emma Louise Jensen
4. pl. Malene Andersen

Novice M – op til 15 år

1. pl. Cecilie Dreier

Debs M – op til 13 år

1. pl. Josephine Kærsgaard

Cubs M – piger op til 10 år

1. pl. Amalie Borup

Jysk & Fynsk Cup - JFC
Senior K2 – damer

2. pl. Line Winther

Junior K2 – damer op til 19 år
1. pl. Frederikke K. Jørgensen
3. pl. Rikke Ø. Pedersen

Novice K2 – piger op til 15 år
2. pl. Mia Holtz Petersen

Novice K1 – piger op til 15 år
11. pl. Gabriela Østergaard

Novice K2 – drenge op til 15 år

1. pl. Nikolaj M. Pedersen

Debs K - piger op til 13 år
1. pl. Celine Le

Springs K –piger op til 12 år
3. pl. Sofia Kammer
5. pl. Maja Holtz Petersen
6. pl. Martina Mølholt Johnsen

Cubs K – piger op til 10 år
1 pl. Laura Monika Severinsen

 

BillederTilføj billede


FOTO: Pernille Dreier

 

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close