Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
15.01.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Skole bringer madpakker ud til hjemsendte elever

Mandag blev der lavet fem madpakker. Fredag var antallet steget til 25.
Skolen er lukket og eleverne er sendt hjem, men der er stadig gang i køkkenet i skoleboden på Strandby Skole. Her er man nemlig begyndt at lave madpakker, som bliver bragt ud til forskellige hot spots, hvor børnene eller deres forældre kan hente madpakken.

 

Gitteret er rullet ned i skoleboden på Strandby Skole. Der er ingen elever på skolen, men indenfor i bodens køkken er skolens køkkenchef, Barbara Tramowsky, i gang som normalt. Hun laver madpakker til eleverne, oplyser TV2 Nord.

Siden mandag har det nemlig været muligt for de hjemsendte elever at bestille en madpakke, så de eller deres forældre ikke selv behøver at sørge for frokosten, når der er pause i hjemmeundervisningen.

Madpakken bestilles på SMS og betalingen foregår på MobilePay. Barbara Tramowsky kører ud med med madpakkerne til udvalgte afhentningssteder i Jerup, Elling og Strandby.

- Børnene skal have noget at spise, og vi er meget opmærksomme på, at der sidder nogle derhjemme, som har en udfordring med både at gå i skole på denne måde, og med at få noget at spise, så vi har valgt, at vi godt kan bringe madpakker ud til dem, der ikke selv får smurt noget mad til middag, siger skoleleder Mogens Brag til TV2 Nord.

Da ordningen begyndte i mandags, blev der leveret madpakker til fem elever. Flere har meldt sig til i løbet af ugen, så fredag skulle der laves 25 madpakker.

- Vi forsøger at tage de forholdsregler, vi kan, og vi har givet besked om, at man skal holde afstand og bære mundbind ved afhentningsstederne. Vi gør, hvad der skal for, at det kan ske sikkert, siger skoleleder Mogens Brag.

Madpakkerne koster mellem 15 og 25 kroner.

 

BillederTilføj billede


FOTO: TV2 Nord

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close