Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
12.03.2018 | Af: Kanal Frederikshavn

Skole OL: Plads til 1.000 elever fra 4. til 7. klasse

Se flere fotos under artiklen.
Alle skoler indbydes igen i år til Skole OL i Frederikshavn Kommune.

 

Igen i år skal atletikklubben SIK 80 afvikle et lokalt Skole OL-atletikstævne. Det sker 15. og 16. maj på Spar Nord Atletikstadion på Klostervænget i Sæby med deltagelse af massevis af børn fra Frederikshavn Kommune, dog maksimum 1000 elever.

Skole OL er OL i børnehøjde med fokus på samarbejde, sjov og sport for landets 4.-7. klasser. I foråret 2018 holdes en lang række lokalstævner i hele landet, hvor eleverne kvalificerer sig til det store finalestævne i Ceres Park og Arena i Aarhus 12.-15. juni 2018.

Til finalen vil der være mere end 8.000 deltagere fordelt på de fire dage (en dag pr. klassetrin). I Sæby afvikles det lokale Skole OL-atletikstævne midt i maj. 15. maj for 4. og 5. klasse og 16. maj for 6. og 7. klasse. De lokale Skole OL-atletikstævner afvikles i samarbejde med atletikklubber under Dansk Atletik Forbund.

skoleol.dk kan man hente træningskoncepter med lektionsplaner, som kan tilpasses skolens rammer og faciliteter.

- Træningsmaterialet fra Skole OL-atletik egner sig rigtig godt til at etablere nogle idrætstimer for børnene, hvor vi skaber sammenhæng mellem skolen og foreningslivet. Og udsigten til at kvalificere sig til en spændende finaledag er et godt skridt på vejen mod at inspirere og motivere børn til at dyrke idræt. Mere idræt, bevægelse og i særdeleshed atletik skal nemlig ind folkeskolen. I SIK 80 glæder vi os derfor til at støtte op om dette arbejde til glæde og gavn for børn og unge i Frederikshavn Kommune, udtaler formand Gunnar Møller Nielsen fra SIK 80.

Tilmeld klassen til Skole OL-atletik nu
Tilmelding til Skole OL-atletik er i fuld sving og foregår på skoleol.dk. Lærere fra skoler i Frederikshavn Kommune skal oprette en profil for deres klasser og tilmelde sig Skole OL-atletik lokalstævnet i Sæby. Pladserne fordeles efter "først til mølle", så arrangørerne bag Skole OL-atletik anbefaler, at man tilmelder sig hurtigst muligt.

Gratis at være med
Deltagelse i Skole OL er gratis. Med hjælp fra Nordea-fonden, Tryg Fonden og Aarhus Kommune kan Skole OL afvikle atletikstævnerne og finansiere en stor del af deltagernes rejseudgifter for de, der kvalificerer sig til finalestævnet. Konkret får finaledeltagerne betalt 2/3 af transporten til Aarhus. Frederikshavn Kommune har afsat en pulje penge til finaleklasserne.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Gunnar Nielsen

FOTO: Gunnar Nielsen

FOTO: Gunnar Nielsen

FOTO: Gunnar Nielsen

FOTO: Gunnar Nielsen

FOTO: Gunnar Nielsen

FOTO: Gunnar Nielsen

FOTO: Gunnar Nielsen

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close