Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
18.05.2017 | Af: Kanal Frederikshavn

Skole OL: Ravnshøj Skole er gået videre til finalen

Se flere fotos under artiklen.
De deltagende skolers elever var sprængfyldte med energi og forstod at bakke hinanden op og levede helt op til OL's værdier med med hensyn til venskab, sammenhold og fairplay, hvilket byrådsmedlemmerne Anders Broholm og Christina Lykke omtalte i deres åbningstaler til eleverne på Sæby Atletikstadion.

 

SIK 80 var godt forberedt til at modtage de 630 elever. Klubben havde allieret sig med 8.a fra Sæbygaardskolen, som klarede dommerpligten til et 12-tal og Lærke, Katrine og Anna, som gjorde de lige så godt, da de varmede eleverne op inden konkurrencerne. Så alt var klar til atletikfesten.

Der blev konkurreret i sprint, længdespring, 400m løb, boldkast, hylerkast og stafetløb. Endvidere blev der løbet motionsløb.

Tirsdag, hvor 4. og 5. klasse dystede, var det ikke at mærke på eleverne, at det regnede. De kæmpede det bedste, de havde lært og håbede alle på, at de kunne komme med deres klasse til finalen i Aarhus. Spænding var der masser af i konkurrencerne. Tabte jeg depechen, overtrådte jeg i længdespring, eller fik jeg sidestik. Heldigvis var det mest, armene der var i vejret over en god præstation for holdet og et klap på skulderen fra en af klassekammeraterne.

Til sidst skulle vinderne kåres. Det endte med, at 4. klasse fra Ravnshøj Skole fik den glædelige besked i bussen, da de måtte gå inden præmieoverrækkelsen. De fik den gode nyhed igennem mobilen og blev hyldet af de mange elever, som var tilbage på atletikstadion. 

5.D og 6.D fra Sæbygaardskolen gik også videre til finalen samt Hørby-Dybvads 7. klasse.

- Eleverne er velkomne til at komme ud og træne på atletikstadion, hvis de har fået interesse for sporten. siger formand Gunnar Møller Nielsen, SIK 80.

Se træningstiderne her.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Gunnar Møller Nielsen

FOTO: Gunnar Møller Nielsen

FOTO: Gunnar Møller Nielsen

FOTO: Gunnar Møller Nielsen

FOTO: Gunnar Møller Nielsen

FOTO: Gunnar Møller Nielsen

FOTO: Gunnar Møller Nielsen

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close