Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
05.07.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Slåbrock Trio udgiver ny single: Mona fik Corona

Slåbrock Trio med Ole Albrechtsen, Kjeld Torbjørn og Torkild Mørch Albrechtsen. Foto: Finn Folsted
Efter mere end fire måneders COVID-19-pause genåbner Slåbrock Trio nu med koncerter, blandt andet på Freddy's Bar i Frederikshavn - og med en sprit-ny single-udgivelse "Mona fik Corona".

 

- Ja, det er ligesom ikke til at komme uden om emnet. Og kan man så tillade sig at lave sjov med Corona? Ja, principielt synes jeg ikke, der er noget som helst, man ikke kan lave sjov med. Men det er nu ikke dét, vi har gjort – vi har derimod lavet en sang om en skruppelløs pige, der ikke undser sig for at udnytte smitten til at narre sin kæreste, siger trioens sanger og sangskriver, Kjeld Torbjørn.

"Mona fik Corona" kan hentes via diverse streaming-tjenester og vil formentlig også kunne høres på diverse lokalradioer rundt om i landet. Og så vil Peter Sten lørdag 11. juli teste den til Dansktoppen på DR P5.

- Vi er da spændte på, om den kommer ind. Jeg har prøvet meget her i livet, men aldrig været på Dansktoppen. Jeg håber ikke, vores trofaste publikum stadig har fastnet-telefon, for de skal jo bruge mobilen, når de skal stemme, griner Kjeld Torbjørn.

Slåbrock Trio begynder i Den Blå Café i Lønstrup – den gamle biograf – med hele to koncerter. Der har vist sig at være meget stor interesse, og da der stadig skal holdes afstand, så har trioen sagt ja til en ekstra koncert og spiller både 6. og 7. august. Det er sjette år i træk, slåbrockerne er på plakaten i Lønstrup.

I starten af september går de på scenen i Freddy’s Bar i Frederikshavn for femte år i træk.

- Ja, vi må vel siges at være langtidsholdbare – ligesom Corona-virus. Egentlig mærkeligt eftersom det meste af, hvad der kommer fra Kina, normalt kun holder i 14 dage, fastslår Kjeld Torbjørn.

Slåbrock Trio består desuden af Ole Albrechtsen og Torkild Mørch Albrechtsen på diverse guitarer. Og ved indspilningen af "Mona fik Corona" medvirkede også Michael Andersen på bas og Mads Dybdal Andersen på trommer.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Finn Folsted

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close