• 2 af 3
  • 3 af 3
    Rasmus Tegllund blev kåret til Kampens Spiller.
Af: Michael Frederiksen

Torsdag aften var der historieskrivning i Sparekassen Vendsyssel Ligaen, idet vi for første gang dækkede en kamp på Ravnshøj IF's anlæg. Ikke nok med det. Vi kårede også en landmand til Kampens Spiller i Ugens Kamp. Det er vist aldrig sket tidligere.

Valget faldt på midtbaneslideren Rasmus Tegllund, som med trøjen nede i bukserne knoklede hårdt i samtlige 90 minutter. Han gik forrest i den fight, som sikrede Kvissel/Ravnshøj IF alle tre point via en sejr på 3-2 over Vraa/Børglum IF.

Hjemmeholdet, som er oprykker i serie 3, var i total kontrol de første 45 minutter. Emil Smed Nilsson headede nemt KRIF foran efter ihærdigt forarbejde i venstresiden af Daniel Beith. Det blev 2-0 på et forrygende Casper Bille-langskud, der flot udnyttede en returbold efter et hjørnespark.

Gæsterne havde intet at byde på i kampens første 45 minutter, men i pausen faldt KRIF-spillerne i søvn. Mens Kanal Frederikshavns udsendte placerede sig ved Vraa/Børglum IF's mål - klar til at "fange" 3-0-målet på video - slog de hvidblusede gæster til to gange i den anden ende. I øvrigt to klassemål. Først et brækkende langskud og bagefter et tørt hug efter et fint opspil i højre side.

KRIF havde intet at byde på offensivt i det første kvarter, men en stikning i dybden til Casper Bille efter 60 minutter blev kampafgørende. Bille afdriblede målmanden og scorede sejrsmålet.

- Vi spillede fint i første halvleg, men i anden halvleg gjorde vi det svært for os selv. Vi troede nok, at sejren var hjemme. Det er under al kritik og unødvendigt, mener Rasmus Tegllund.

Med sejren er KRIF oppe på syv point efter fire kampe.

- Det er fint. Det ser godt ud nu, men vi mangler at møde de helt store tophold, bemærker midtbanespilleren, som nyder at spille i den mørkegrønne KRIF-trøje.

- Det er bare p....hyggeligt. Når vi spiller kamp, er det seriøst, men lige før og efter er det bare hygge. Der er plads til alle. Det er perfekt, smiler Rasmus Tegllund.

I video i toppen kan du vurdere, om Peter Bregnhøj bliver snydt for et straffespark, eller om han kandiderer til en Oscar ved næste filmfest.