Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
16.05.2017 | Af: Christian Mose Sørensen

Søren Sørensen var en ildsjæl af højeste karat

Søren Sørensen var indbegrebet af alt det gode.
Formand Christian Mose Sørensen, Skagen Idræts Klub, har skrevet disse mindeord: Med Søren Sørensens pludselige død er en fantastisk personlighed, ven, stadionspeaker, fanebærer og æresmedlem gået bort.

 

Skagen Idræts Klub blev mandag 15. maj en stor personlighed fattigere. At Søren ikke er her mere, er for mange af os med tilknytning til SIK nærmest utænkeligt.

Sørens livsglade syn på verdenen, hans passion for at ville alle det godt, store som små, hans altid glade og smilende ansigt, står tilbage som et fantastisk minde. Søren var et yderst positivt gemyt, og han stod til det sidste altid klar med en hjælpende hånd uanset omfanget af opgaven. Sørens fantastiske Skagens-hurra står tilbage som et evigt minde af legendarisk karakter.

Søren har, siden han satte sine ben for første gang i SIK, bidraget med hjælpsomhed, som går langt ud over det "normale". Hans cv på dette område er mangfoldig og uden sidestykke. Blandt andet var Søren med til at starte skolefodbold i 1972. I de 45 år har Søren troligt og loyalt styret speaker- og resultatpulten med hård og kærlig hånd. Weekend efter weekend i januar sad Søren fra tidlig morgen til sen aften i Skagen Kultur- og Fritidscenter. Skolefodbold var synonym med Søren Sørensen.

Som stadionspeaker på Skagen Stadion, fanebærer, ungdomsdommer, hjælper ved SIKs Venners Fiskebord, Skaw Cup-medhjælper, Mini Skaw Cup-medhjælper, firmaturneringer og alle øvrige arrangementer fik man en passioneret hjælp fra en altid smilende og positiv Søren Sørensen.

Men Sørens største bedrift var, at han "bare" var Søren Sørensen. For Søren Sørensen var indbegrebet af alt det gode. Han var dybt respekteret af alt og alle for hans store personlighed. De små i klubben elskede ham til det sidste, de mellemstore i klubben elskede ham til det sidste og de voksne elskede ham til det sidste. Søren kendte hver og en, og de kendte ham. Han var en institution for sig selv på den mest fantastiske og elskværdige måde. Han havde en aura omkring sig, som vi næppe kommer til at opleve igen. Søren Sørensen havde sin helt egen SIK-kultur, som i bund og grund handlede om at skabe livsglæde.

Søren blev for halvandet år siden udnævnt som æresmedlem i SIK. En status, som var ham yderst velfortjent, og som vi i dag glædes over, at han selv oplevede. Han var stolt og ydmyg overfor denne status, og det betød rigtigt meget for ham at komme i det "fornemme" selskab af gode SIK'ere som har gjort en stor forskel for klubben.

Søren Sørensen var en gave i sig selv til alle omkring SIK. Han var en ildsjæl af højeste karat, en legende, en fantastisk ven samt børnenes hyggeonkel. Søren efterlader sig et tomrum, som hverken kan eller skal erstattes. Skagen Idræts Klub er i dag ikke det samme, men i Sørens ånd vil vi mindes alle de gode, sjove og fantastiske stunder vi havde med ham og sørge for, at hans elskede livsværk fortsætter, som Søren forlod det.

Vores tanker går i denne svære stund til Anita, Katja, Kenneth og Kasper.

Ære være Søren Sørensens minde.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close