Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
14.01.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Sol og Strand klar med økonomisk håndsrækning

Bureauchef Tytte Kjeldsen: - Det har været fantastisk at agere fødselshjælper på projekter, som nu bliver til glæde for både Læsø-borgere og de mange feriegæster, der kommer til øen.
Endnu engang får ildsjæle og foreninger mulighed for at ansøge om midler til et projekt eller en idé, som kan være med til at skabe glæde i lokalområdet.

 

I 2019 søsatte Sol og Strand Feriehusudlejning "Den Lokale Håndsrækning", der har til formål at støtte inititativer, som skal gøre lokalområdet mere attraktivt at bo og holde ferie i. I den forbindelse blev der uddelt penge til Byrum Erhverv, som vil etablere en julebelysning, Østerby Landsbyråd, der vil etablere en badebro i Østerby, og til Vesterø Boldklub, som vil renovere legepladsen i Vesterø.

- Det har været fantastisk at agere fødselshjælper på projekter, som nu bliver til glæde for både Læsø-borgere og de mange feriegæster, der kommer til øen. Derfor er jeg også glad for at få muligheden for endnu engang at uddele penge fra håndsræningen, siger bureauchef Tytte Kjeldsen og tilføjer:

- Der er ansøgningsfrist 2. februar, og jeg ser frem til at modtage et væld af ansøgninger fra foreninger og ildsjæle, som gerne vil have del i vores håndsrækning på i alt 20.000 kroner.

I princippet er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke projekter, man kan søge om penge til. Det kan eksempelvis være forskønnelse af områder, koncerter, naturbeskyttelse, arrangementer, stisystemer og andre tiltag, der er med til at gøre en lokal forskel.

Efter ansøgningsfristens udløb vil der blive udvalgt tre projekter blandt alle indkomne forslag. Efterfølgende bliver det op til ejerne af sommerhuse, der er tilknyttet kontoret på Læsø, at afgøre, hvordan pengene skal fordeles mellem de tre nominerede projekter.

Alle lokale foreninger kan søge om støtte, og det er muligt at ansøge via hjemmesiden.

Der er på landsplan afsat i alt en million kroner til projekter i de områder, hvor Sol og Strand udlejer sommerhuse.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close