Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
04.03.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Spar Nord styrker formueområdet

Direktør Morten Kock: - Den lokale forankring af Private Banking-rådgiverne er den helt rigtige vej at gå, og det passer også godt ind i Spar Nords decentrale forretningsmodel.
Med forankringen af formuerådgivningen i de lokale banker oprustede Spar Nord pr. 1. marts i bankområde Nord med to nye profiler i form af Lars Kappelborg og Nils Steinar Christensen. Begge har titel af Private Banking-rådgiver og skal fremover hjælpe bankens formuende kunder med at optimere deres økonomiske muligheder.

 

Det betyder, at bankområde Nord, der dækker Frederikshavn, Sæby og Skagen, kan byde Lars Kappelborg og Nils Steinar Christensen velkommen som nye Private Banking-rådgivere i afdelingen. Her skal de skræddersy løsninger til bankområdets formuende kunder og komme med konkrete forslag til optimering af deres formue inden for investering, finansiering, Skat og pension.

At formuerådgiverne nu forankres lokalt, ser direktør for bankområde Nord Morten Kock som en stor styrke for bankområdet:

- Den lokale forankring af Private Banking-rådgiverne er den helt rigtige vej at gå, og det passer også godt ind i Spar Nords decentrale forretningsmodel. Med tilgangen af Nils og Lars vil vi få endnu bedre muligheder for at yde kompetent rådgivning til det formuende segment, fortæller han og fortsætter:

- Spar Nord har i en del år leveret særdeles konkurrencedygtige resultater på vores investeringsprodukter. Det ser jeg frem til, at endnu flere af vores kunder kan få glæde af. Jeg er helt sikker på, at det vil resultere i endnu flere forretninger i vores afdelinger i Skagen, Frederikshavn og Sæby. Lars og Nils er tidligere formuerådgivere i Formuecenter Nord, og er derfor ikke nye ansigter i banken. Sammen skal de være med til at styrke det faglige niveau i banken og hjælpe bankens formuende kunder med optimeringen af deres økonomi.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close