Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
16.06.2012 | Af: Marie N.Møller Hansen

Spiloppen modtog grønt sponsorat fra Matasfond

Børnehaven Spiloppen er glad for sponsoratet og takker Matasfonden for bidraget.
Børnehaven Spiloppen er en børnehave, som lægger stor vægt på naturen, og som er meget aktiv udendørs med ture ud af huset tre gange ugentligt i mindre grupper, så alle børn kommer på tur minimum en gang om ugen.


 

Da det er en lille hyggelig børnehave med et forholdsvis lille inde-areal, er det vigtigt for børnehaven, at der er mulighed for at være så meget udendørs som muligt, da børnehaven også har en stor dejlig legeplads at boltre sig på.

Det har dog været et ønske i flere år, at børnene kunne få flere skyggefulde omgivelser på legepladsen og et lidt grønnere område at lege i. Derfor besluttede børnehaven i samarbejde med børnehavens forældreråd at søge Matasfonden om planter og træer samt en pavillon - dels for at få mere skygge og dels for at få ly for regn.

Matasfonden imødekom delvis ansøgningen, og børnehaven fik bevilget en pavillon og piletræer til en pilehytte. Nu har børnene fået en grønnere legeplads med mere skyggefulde omgivelser samt mulighed for at være udenfor selv i middagstimerne, hvor solen er farligst, når de har mulighed for at gå i skygge. Det vil også være muligt for børnene at kunne spise madpakkerne udendørs i regnvejr, når de kan sidde i læ under pavillonen.

Matas Frederikshavn var repræsenteret på vegne af Matasfonden ved overrækkelsen af pavillonen og pilehytten i børnehaven og to store flotte kurve med frisk frugt. Derudover fik hvert barn et flot miljørigtigt indkøbsnet med flag, ballon, malebog og informationshæfte med grønne tips og ideer til beplantning på legepladsen.

Mere end 1800 legepladser landet over har fået buske og træer af Matasfonden, som har eksisteret siden 1995.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Marie N.Møller Hansen

FOTO: Marie N.Møller Hansen

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close