Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
13.03.2018 | Af: Jens Hedegaard

Spøjse indlæg fra vaskeægte V-havørn

- Vi har besluttet at sidde lidt på hænderne, siger Venstres formand, Henrik Buchhave (foto). Jens Hedegaard undrer sig.
Byrådsmedlem Jens Hedegaard har skrevet dette indlæg: Byrådets næststørste parti - Venstre med seks mandater, 12 færre end Socialdemokratiet - har holdt generalforsamling i Bannerslundhallen. 

 

Her kom Venstres formand, Henrik Buchhave, med flere spøjse indlæg ifølge Nordjyske Stiftstidendes referat. "Vi skal samarbejde, men det behøver ikke at være os, der fodrer borgmesteren med de bedste ideer", og videre "vi har besluttet at sidde lidt på hænderne".

Hvad har Venstre tænkt sig? At samarbejde, men holde på guldkornene? Og videre: "Birgit fik mange stemmer, fordi hun var synlig i valgkampen". Kun en vaskeægte havørn kan komme med så præcis en analyse. Hvem forhindrede Venstre i at være synlige?

Har Venstre glemt, at de indgik i et forpligtende samarbejde med Socialdemokratiet ved i konstitueringen at sige ja tak til blandt andet to formandsposter?

Samarbejde kan udlægges som fælles anstrengelser for at nå et fælles mål. Det fælles mål må vel være at tilgodese alle borgere og hele erhvervslivet i Frederikshavn Kommune på bedste vis.

Derfor virker det underligt to måneder henne i byrådsperioden, at Venstres formand udtaler sig, som han gør. I bedste fald må man håbe, at det bare var et par finker, der røg af panden og ikke står for Venstres politik i det fremadrettede samarbejde i byrådet.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close