Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
12.08.2017 | Af: Michael Frederiksen

Sportsbar og spille-automater i gågaden

Det er her i MUST's tidligere lokaler, at Jonas Tversted ønsker at lave sportsbar og spilleautomater.
En tidligere tøjbutik i den nordlige ende af gågaden i Frederikshavn skal laves om til sportsbar med livebetting og spillehal. 

 

Jonas Tversted har sendt en ansøgning til Frederikshavn Kommune, hvori han fortæller om sine idéer. Politikerne i Plan- og Miljøudvalget behandler sagen i næsten uge. Kommunaldirektør Mikael Jentsch indstiller, at der gives grønt lys til projektet.

Jonas Tversted skriver i sin ansøgning til kommunen, at han er

bekendt med, at nærheden til Frederikshavn Kirke kan være en udfordring, men det mener kommunen dog ikke. I fugleflugt er afstanden cirka 110 meter. Fra Frederikshavn Kirke er der ikke visuel sammenhæng med Danmarksgade 47A, eftersom

bygningen ligger godt 25 meter fra Kirkepladsen mod nord i Danmarksgade, hvor bygningen vender mod vest væk fra Frederikshavn Kirke.

Center for Teknik og Miljø vurderer derfor, at der trods den forholdsvis korte afstand fra Frederikshavn Kirke til Danmarksgade 47A kan opsættes gevinstgivende spilleautomater på den ansøgte adresse. 

Vigtigt er det også, at ansøger præciserer, at sportsbarens indretning samt facader og skiltning vil overholde den eksisterende planlægning. Det vil sige, at der skal være en diskret synlighed af spillehallen.


Den eksisterende kommuneplan er udlagt til centerformål og boliger. I området kan der etableres erhverv og butikker. Rammen indeholder ikke forbud mod spillehaller. 


Kommunaldirektøren indstiller til Plan- og Miljøudvalget, at der gives tilladelse til opsætning af gevinstgivende spilleautomater på adressen i Danmarksgade 47A.
Tilladelsen gives under forudsætning af, at lokalplanen for facader og skilte overholdes, og at indretning af sportsbaren sker, så de gevinstgivende spilleautomater placeres i et separat lokale med indgang tilbagetrukket i sportsbaren, så der ikke er
indsigt til spilleautomaterne fra Danmarksgade.

Indtil foråret 2016 lå MUST i Danmarksgade 47A, som også tidligere husede tøjbutikkerne Marie Tve, Køhler og Jackie O.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close