Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
12.05.2022 | Af: Michael Frederiksen

SportsCenter Nord renoveres fra top til tå

SportsCenter Nord renoveres i disse dage fra top til tå, og daglig leder Susanne Christiansen er ikke et sekund i tvivl om, hvad Arena Nord kan prale med, når centret genåbner torsdag 19. maj.

 

- Det bliver det bedste center i byen. Vi kan faktisk slet ikke sætte ord på det. Det er stort for os, smiler Susanne Christiansen.

Medlemmerne vil nærmest opleve, at de kommer ind i et helt nyt center med nyt gulv, nymalede vægge og ikke mindst nyt inventar.

SportsCenter Nord har lavet en samarbejdsaftale med virksomheden MedicSport, der placerer en helt ny produktserie som en slags showroom i Frederikshavn.

- Det bliver det første af slagsen i Danmark. Vi får nyudviklede maskiner, som kommer direkte fra fabrikken. Det er det bedste af det bedste. Det bliver MedicSports egne folk, som sætter maskinerne op, fortæller bestyrelsesmedlem Kenneth Weyhe, der er en af drivkræfterne bag SportsCenter Nords omfattende renovering.

Han ser også frem til markant bedre forhold for styrkeløfterne. Frederikshavn har stolte traditioner i styrkeløft, men det er efterhånden en del år siden, at byen for alvor markerede sig. Nu er der et stigende antal løftere, som arbejder seriøst med tingene, og de får flere kvadratmeter at boltre sig på. Dette rum vil andre medlemmer også få glæde af.

Socialt er Susanne Christiansen glad for, at hun har fået gennemtrumfet, at der skal være et lille hyggehjørne, hvor medlemmerne kan drikke en kop kaffe eller andet, når de er færdige med træningen.

SportsCenter Nord åbner igen torsdag 19. maj kl. 8.00, og der er reception samme dag fra kl. 16.00-18.00 med blandt andet musik og mad.

I videoen fortæller Susanne Christiansen mere om den graffiti, som kan ses på tre af vægene.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close