Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
31.07.2019 | Af: Michael Frederiksen

Stærke tvillinger trykker på pauseknappen i FfI

Tobias og Daniel Overlade samt Claus Christiansen bliver en vanskelig trio at undvære i FfI. Foto: Anette Gasberg
FfI's to bedste fodboldhold svækkes markant i sommerpausen. Næsten to håndfulde stamspillere er væk eller holder pause. Det gælder ikke mindst tvillingerne Tobias og Daniel Overlade, som i to et halvt år har været markante profiler i førsteholdets optur fra serie 2 til Jyllandsserien.


 

Ifølge Kanal Frederikshavns oplysninger spiller de to brødre ikke som udgangspunkt. Cheftræner Troels Gaardbo noterer dog med tilfredshed, at Overlade-brødrene forbliver medlemmer i FfI.

- Hvis de ikke skulle være til rådighed, er det jo på samme måde med dem, som med alle andre spillere, der er ude. Vi må spille med dem, der er klar og rette fokus mod dem. Der står altid spillere klar til at steppe op og spille deres chance, når andre er ude, siger FfI-træneren.

Det overbeviste sommerens første træningskamp ham om. FfI mødte HI's JS-hold. FfI stillede op uden blandt andre Lasse Fjordbak, Jesper Gasberg, Tobias Overlade, Jonas Markfoged, Nicolai Stisen, Claus Christiansen, Gerardas Zukauskas, Daniel Overlade og Mads Møller. Desuden måtte Nicolas Strauss, Marcus Grønning og Cato Kristensen undervejs udgå med skader. FfI vandt alligevel kampen med 3-2 efter at have ført 3-1.

Mens Tobias og Daniel Overlade ligner spillere, som holder pause i FfI, er det sikkert, at Claus Christiansen er rejst til Dubai for at være butikschef i JYSK. Nicolai Stisen holder pause på ubestemt tid. Derudover tilslutter førsteholdsmålmand Lasse Fjordbak, Sebastian Basballe, Kristian Jensen og Marco Bendixen sig FfI's "københavnerafdeling". Det betyder, at FfI kun kan trække på dem i nødstilfælde.

En afløser på midtbanen for Claus Christiansen kunne meget vel være litaueren Gerardas Zukauskas. Han har fået nyt arbejde på DRINX og kan derfor træne med FfI. Det kunne han ikke i foråret, hvorfor han måtte nøjes med at spille på andetholdet.

- Ham forventer jeg rigtig meget af. Gerardas er stadig ung og har spillet på højt plan med blandt andet Europa League-kampe på CV'et. Jeg er dog sikker på, at der er flere andre spillere, der vil give ham kamp til stregen, vurderer FfI-træneren.

Kommer der nye spillere til FfI?

- Ja, det gør der. Et langt liv i fodbold har dog lært mig, at det er klogt at få afviklet første turneringskamp, før vi melder navne ud.

Førsteholdets målsætning er at komme i top 4 og derved sikre sig adgang til forårets oprykningsspil om en-to pladser i Danmarksserien. Andetholdets mål er at stabilisere sig i serie 2.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Anette Gasberg

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close