Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
10.08.2017 | Af: Michael Frederiksen

Stafet For Livet 2017: Rekorddeltagelse

Lysceremonien begynder lørdag kl. 22 i Vestre Lade. Foto: Bo Baake
Der bliver rekorddeltagelse i Stafet For Livet, som finder sted i weekenden på Knivholt. Over 600 deltagere er klar til at sætte fokus på kræftsagen, kæmpe sammen og fejre livet. 

 

XL-BYG Elling, Læsø og Tårs er med sine 37 deltagere ét af de største hold. Det er første gang, at XL-BYG deltager i Stafet For Livet, men Rikke Toldbod Christensen, som er bogholder i firmaet, har de seneste fem år deltaget på et andet hold. Hun mistede i 2011 sin mor, som døde af kræft.

- Det er svært at forklare, hvad Stafet For Livet er. Jeg oplever, at flere bliver forskrækkede, når de hører om arrangementet, men det er der ingen grund til. Det er tværtimod en festdag, hvor vi mindes dem, vi har mistet, siger Rikke Toldbod Christensen.

Deltagerne går en rute på 1,4 kilometer igennem Knivholt-skoven. Sponsorer bidrager med faste beløb eller pr. kilometer. XL-BYG betaler eksempelvis fem kroner pr. kilometer, som holdet tilbagelægger samlet.

Flere medarbejdere i XL-BYG Elling, Læsø og Tårs har det seneste stykke tid haft kræftsygdommen tæt inde på livet, og det én af grundene til, at firmaet i år stiller op i Stafet For Livet.

- Jeg bearbejder min sorg, og det er skønt at vide, at jeg ikke er alene. Stafet For Livet fejrer livet. Lysceremonien om aftenen er det hårdeste tidspunkt, men det er samtidig et meget smukt øjeblik, mener Rikke Toldbold Christensen.

Borgmester Birgit Hansen holder åbningstale kl. 10.30, hvorefter folketingsmedlem Søren Gade får ordet. Han er ambassadør for Stafet For Livet. Se hele programmet her.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Bo Baake

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close