Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
15.08.2021 | Af: Michael Frederiksen

Stakkels målmand: Blev passeret 12 gange

SEIF's andethold tabte 0-12 til Kvissel-Ravnshøj IF.
12-0. Det lyder som stillingen i en ujævn basketballkamp efter et par minutter, men det er slutcifrene i en lokal serie 4-kamp, som blev spillet i weekenden. Læs mere om kampen her i søndagens serieoverblik.

 

Jyllandsserien 1, pulje 1:
Onsdag aften er der lokalopgør mellem IF Skjold Sæby og FfI, og vurderet ud fra weekendens kampe er førstnævnte favorit. Skjolds nedrykkere vendte 0-1 til 2-1 i hjemmekampen mod Hjørring IF. Simon Casper scorede sejrsmålet i det 93. minut. FfI tabte hele 1-6 på eget græs til FC Djursland. Dermed er frederikshavnerne uden point efter to kampe. Lokalopgøret onsdag aften i Sæby er Ugens Kamp i Sparekassen Vendsyssel Ligaen.

Serie 2, pulje 12:
IF Skjold Sæbys JS-reserver, som har fået tilgang af flere unge FfI'ere, tabte 2-3 på hjemmebane til Hirtshals Boldklub. Gæsterne førte 2-0, men Kasper Krogh og Allan Olsen udlignede i kampens sidste kvarter. Desværre for hjemmeholdet afgjorde Hirtshals kampen med en scoring i det 89. minut.

Serie 3, pulje 24:
SEIF åbnede sæsonen med en 4-3-sejr ude over Hirtshals Boldklubs andethold. Marcus Lenda, Tobias Christensen, Michael Vestergaard og Rasmus Gravesen scorede SEIF's mål.

Skagen IK tabte 1-5 på hjemmebane til Skibsby-Højene IF. Nul point og en målscore på 1-8 efter to kampe er status for Brian Strauss' tropper, som onsdag aften møder SEIF på udebane.

FfI's JS-reserver fulgte 3-0-sejren i premieren over Skagen IK op med en 5-0-sejr ude over Hjørring IF. Seppe Op de Beeck lavede hattrick.

FC Vakok var oversidder i denne runde.

Serie 3, pulje 25:
Det var bestemt ikke prangende fredag aften i Klokkerholm, men gæsterne fra Østervrå IF fik tre point med hjem. Et godt kæmpende hjemmehold gjorde det svært for ØVI-mandskabet, men hjemvendte Mads Elefsen sikrede ØVI de tre point, da han i det 88. minut scorede direkte på frispark. De første to scoringer stod Janus Løgtved og Søren Fjordbak for. ØVI's nedrykkere har maksimumpoint efter to udekampe.

Serie 4, pulje 49:
Kvissel-Ravnshøj IF vandt hele 12-0 ude over SEIF's andethold. Daniel Beith Christensen tegnede sig for fire fuldtræffere i massakren på Nordjyske Bank Arena på Skeltvedvej.

Oprykkermødet mellem Syvsten IF og Gærum IF endte 1-1 efter en sen Syvsten-udligning, som dermed udnyttede, at de var en spiller i overtal efter en Gærum-advarsel.

Oprykkerne fra Østervrå IF vandt 3-1 ude over IF Skjold Sæby. ØVI har maksimumpoint efter to kampe.

Serie 4, pulje 50:
Dybvad/Hørby førte 1-0 på et mål af Steffen Møller, men tabte 1-2 på hjemmebane til Dronninglund IF. Nul point efter to kampe er en skuffelse for Dybvad/Hørby.

Voerså IF's udekamp mod Hals FS blev udsat.

Kvindeserie Vest, pulje 251:
Oprykkerne fra DHF (Dybvad-Hørby-Flauenskjold) tabte søndag eftermiddag med 1-2 på hjemmebane til Silkeborg IF Q. Sofie Aastrup bragte ellers DHF foran efter 13 minutter.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close