Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
09.10.2018 | Af: Michael Frederiksen

StarWars på Råbjerg Mile: Politikere er positive

Anders Broholm: - Vi er positive overfor projektet. Vi vil dog gerne have lidt flere informationer om det.
Det er endnu for tidligt at sige, om der skal flyves stuntmænd og Hollywood-filmfotografer ind til Råbjerg Mile til færdiggørelsen af en ambitiøs dansk produceret StarWars pilot-episode.

 

- Vi er positive overfor projektet. Vi vil dog gerne have lidt flere informationer om det, inden vi kan sige i hvilket omfang, vi økonomisk vil støtte det, siger Anders Broholm (V), formand for Kultur- og Fritidsudvalget.

Filmproducer Jasmin Christensen, der er født og opvokset i Gærum, søger Kultur- og Fritidsudvalget i Frederikshavn Kommune om 75.000 kroner i støtte. Der søges om midler til at færdiggøre de sidste 20 procent af filmen, som skal filmes på Råbjerg Mile og andre steder i kommunen.

Selve filmprojektet har karakter af at være et af Danmarks største. Alle medarbejdere på filmen arbejder frivilligt og gratis, da intentionen er, at pilotepisoden skal pitches til Disney.

I sin ansøgning til kommunen foreslår Jasmin Christensen, at elever fra FilmMaskinen i så stort et omgang, som det er muligt, deltager i produktionen. Den vinkel er politikerne glade for.

- Udvalget er indstillet på hurtigt at genbehandle ansøgningen. Det primære for os i Frederikshavn Kommune er samarbejdet med FilmMaskinen. Det vil kunne give nogle muligheder, erfaringer og oplevelser for vores unge, der er engageret der. Og så kan der selvfølgelig også potentielt være noget markedsføring for os. Men FilmMaskinen et det primære, pointerer Anders Broholm.

FilmMaskinen vurderer, at StarWars-episoden er af unik karakter og en mulighed, der sjældent byder sig.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close