Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
20.04.2017 | Af: Kanal Frederikshavn

Stena Line åbner Outlet med tøj på Stena Danica

Priserne i Stena Lines Outlet One vil være 20-80 procent billigere end i land.
Stena Danica, som sejler mellem Frederikshavn og Göteborg, kan snart som noget nyt tilbyde en Outlet-butik med mærkevaretøj.

 

Stena Line slår inden højsæsonen dørene op til Outlet One på Dæk 8, hvor det 550 kvadratmeter store aktivitets- og konferenceområde Mistral tidligere var.

Priserne i Stena Lines Outlet vil være 20-80 procent billigere end i land. Det bliver muligt at købe kendte mærker indenfor dame- og herremode samt børnetøj, blandt andet DKNY, Tommy Hilfiger og Boss.

- Det her bliver et aldeles udmærket supplement til vores Bordershop, hvor vi allerede sælger parfume, slik og alkohol til konkurrencedygtige priser, siger Tony Michaelsen, som er chef for linjerne mellem Sverige og Danmark.

Antallet af rejsende steg markant, da Stena Line i 2014 introducerede sin Bordershop. Faktisk blev der registreret en fordobling, når det gælder dagsrejser, hvor billig shopping er et vigtigt argument for at rejse.

- Vi tror, at det her øger interesseren yderligere for at rejse med os, udtaler Tony Michaelsen.

Outlet One er en del af Airport Retail Group, som har butikker i Norge og Sverige og til søs. De satser på kendte mærker til lave priser. Sidstnævnte sikres ved indløb direkte hos producenten, men også ved køb af vareprøver og konkursboer.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close