Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
05.05.2020 | Af: SPONSORERET INDHOLD

Stigende interesse: Alt du skal vide om restylane

Fillers som Restylane er et fænomen, du med stor sandsynlighed har hørt om tidligere. Der er nemlig en stigende interesse for at få lavet en filler-behandling med Restylane. 

 

Hvis du går med overvejelser om selv at prøve det, kan det være en god idé at læse med her. I denne artikel vil vi komme ind på, hvad Restylane helt præcist er, og hvad Restylane kan bruges til. Restylane kan nemlig bruges til meget mere end blot at forstørre læber.

Hvad er Restylane?
Mange går med den opfattelse, at Restylane er et kemisk fremstillet stof a la silicone. Men i virkeligheden er Restylane en gel bestående af vand og hyaluronsyre, som sprøjtes direkte ind under huden.

Hyaluronsyre er et stof, der produceres naturligt hos både dyr og mennesker. Hyaluronsyre gør, at huden kan binde vand, så huden bliver både strammere og fastere. Hyaluronsyren, som bliver brugt til fillers, fremstilles af bakterier. Det betyder også, at det er en vegansk behandling, som sjældent fremprovokerer allergiske reaktioner, da det produktet som injiceres er tæt på identisk med den hyaluronsyre du i forvejen har i kroppen.

Hvad koster Restylane?
Prisen på en Restylane-behandling kan variere en del, alt efter hvad du skal have lavet, og hvor meget du skal have lavet. Mange klinikker sørger for at liste deres priser op på deres hjemmesider, så her kan du med fordel tjekke efter, hvis du har en speciel klinik for øje, hvor du ønsker at få foretaget din behandling.

Fillerbehandlinger kan laves med mange forskellige produkter, for eksempel Restylane, og priserne herpå kan være meget forskellige. I de fleste tilfælde vil prisen hænge sammen med kvalitet på både produkt og klinik. Det er især en god idé at foretage en grundig research frem for at vælge den første og bedste klinik, da du altid skal sikre dig at den klinik du vælger, har samme opfattelse af hvad der er pænt, som du selv har. På den måde sikrer du dig det resultat, du ønsker dig, og undgår at blive skuffet.

Med Restylane er der masser af muligheder for dig
De klassiske måder at bruge Restylane fillers på er ved behandling af rynker eller for at give større fylde i læberne.

Men det er også muligt at behandle konturerne på dit ansigt med Restylane. Her kan Restylane løfte konturerne på plads igen, så kindbenene bliver højere, hagen spidsere og tindingerne mindre hule.

Som en forebyggende behandling laver nogle klinikker også Restylane Skinbooster som fugter og forynger huden. Her injiceres et tyndt Restylane produkt i små doser under huden, så den kan få lov til at binde fugt. Huden bliver altså hydreret indefra, og det kommer synligt til udtryk.

Det skal du vide, inden du får lavet en Restylane-behandling
Resultaterne fra en Restylane-behandling kan holde i alt fra seks til 24 måneder. Under selve behandlingen vil huden først blive desinficeret. Derefter injiceres Restylane filleren forsigtigt således at de ønskede områder behandles. Undervejs massérer behandleren huden, så produktet bliver jævnt fordelt.

Når der skal vælges den rette behandler, er det allerførste, du skal kigge efter, om behandleren er registreret til at arbejde med ikke-permanente fillers. Som plastikkirurg eller dermatolog har man ikke nødvendigvis autorisation. Du kan undersøge hvorvidt din ønskede behandler er autoriseret hos Styrelsen for Patientsikkerhed. Følg din mavefornemmelse, og sørg for at finde en behandler, der får dig til at være tryg.

Denne artikel er lavet i samarbejde med Partnertekst.dk

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close