Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
11.10.2017 | Af: Kanal Frederikshavn

Stjal fra flere biler - blev hurtigt anholdt i Fr.havn

Tirsdag 10. oktober var et par unge mænd forbi Frederikshavn og nærmere bestemt, var de forbi Tordenskjoldsgade i byen.

 

Her fandt de flere biler, hvor de knuste en rude eller to, og derefter ribbede dem for værdi.

En VW Caddy fik blandt andet knust en passagerrude, hvorefter tyvene stjal en oplader til en computer, et par solbriller og en GPS-enhed.

Noget kunne tyde på, at det var sidst på aftenen, de lagde vejen forbi bilerne. Fra en hvid Mercedes-varevogn slap tyvene nemlig af sted med en Microsoft Surface-computer efter de knuste en rude ind til kabinen. Bilen blev først parkeret på parkeringspladsen omkring klokken 22.

De to ovenstående tyverier blev heldigvis hurtigt anmeldt til vagtcentralen, hvorfor et par patruljer straks blev sendt af sted til området omkring Tordenskjoldgade i Frederikshavn.

Der blev ikke brugt udrykningssignaler - hvis tyvene stadig var i området, skulle de jo nødig blive skræmt væk. En betjent spottede hurtigt en person komme løbende ned ad Tordenskjoldsgade og over til en knallert, som personen straks kørte væk på.

Patruljerne valgte derfor straks at rundere rundt i området. Ved krydset mellem Rådhus Allé og Læsøgade kom en person gående i i mørk tøj, hættetrøje og skimaske på. Så koldt var det jo heller ikke, hvorfor betjentene valgte at tage en snak med manden.

Han var påvirket af narko og kunne ikke umiddelbart huske sit navn eller fødselsdato. Under en sikkerhedsvisitering blev der blandt andet fundet en spidstang og en bidetang i mandens lommer.

Han kunne ikke umiddelbart redegøre for, hvad han lavede midt om natten på en tirsdag.

Der blev sendt et billede af manden til Scandic, der havde overvågning af parkeringspladsen, hvor tyverierne var foregået. De bekræftede, at manden var at finde på overvågningen.

Han blev anholdt – sigtet for flere tyverier fra biler.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close