Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
06.05.2022 | Af: SPONSORERET INDHOLD

Stoppet toilet? Sådan fikser du problemet

Toilettet er en vigtig del af alle menneskers dagligdag, og derfor findes der ikke noget værre end et stoppet toilet. Et stoppet toilet gør det umuligt at bruge toilettet, og det kan skabe en fæl lugt i hele boligen.

 

Artiklen er sponsoreret af Bundgaards Kloakrensning

Derfor skal problemet naturligvis fikses, så snart du opdager, at dit toilet er stoppet til. Dit toilet kan være stoppet, hvis der kommer underlige lyde fra toilettet eller afløbet, hvis vandet løber tilbage i dit toilet, eller hvis det slet ikke løber. Du ved også, at dit toilet er stoppet, hvis der kommer dårlig lugt op fra afløbet, eller hvis hele toilettet synligt er stoppet.

Men hvad gør du så med et stoppet toilet? Den nemmeste måde at komme problemet til livs på er ved hjælp af en slamsugning. En slamsugning er et effektiv middel mod problemer i kloakken, da en slamsugning lynhurtigt sluger alt det skidt og snavs ud, som måtte sidde fast.

Andre løsninger mod et stoppet toilet
Hvis du ikke har tid til at vente på en slamsugning, og hvis du har tillid til, at du kan klare problemet selv, kan du starte med at finde din svupper frem.

En svupper kan i nogle tilfælde løsne den prop, der stopper dit toilet, og hvis du giver den lidt gas, kan du måske få bugt med problemet i løbet af få minutter.

Hvis svupperen ikke hjælper, kan du prøve at få bugt med proppen i afløbet på anden vis. Hvis proppen er meget genstridig, kan du prøve at opløse den med forskellige rengøringsmidler, som du hælder i toilettet.

Her kan opvaskemiddel også være en god idé, da sæben vil skabe bedre forudsætninger for at proppen kan glide ud af sig selv, når den er under pres fra vandet over den, eller når du prøver dig frem med din svupper igen.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close