Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
15.05.2018 | Af: Kanal Frederikshavn

Stor interesse for etablering af Udsatteråd

Flere personer fra det udsatte miljø i Frederikshavn deltager i møder, blandt andre Skrubbens talsmand, Leif Eisenhardt.
Formanden for det nationale Råd for Socialt Udsatte, Jann Sjursen, og SIND’s landsformand, Knud Kristensen, gæster begge Frederikshavn og Arena Nord onsdag 16. maj.

 

- Jann Sjursen er tidligere minister, formand for Kristeligt Folkeparti og folketingsmedlem og en meget kompetent person. Knud Kristensen er født og opvokset i Frederikshavn, så det er dejligt, at SIND’s landsformand kommer "hjem" og hjælper med at få etableret et Udsatteråd i Frederikshavn Kommune, udtaler Niels Christian Jensen fra den lokale SIND-afdeling.

Begge foredragsholderene vil fortælle om deres erfaring med kommuner, der har et Udsatteråd, og de vil komme med nogle perspektiver om, hvad et udsatteråd vil betyde for Frederikshavn Kommune.

Ifølge SIND er der stor opbakning til forslaget om udsatteråd fra hele Socialeudvalget og Byrådet generelt.

Til foredraget onsdag aften kommer der også flere personer fra det udsatte miljø i Frederikshavn, blandt andre "Skrubbens" talsmand, Leif Eisenhardt, meddelt, at han kommer, og han vil forsøge at få andre fra miljøet med.

- Vi tror og håber, at dette foredrag kan være startskuddet til, at der bliver etableret et Udsatteråd i løbet af nogle måneder. SIND er klar til at tage en plads i sådan et råd. Det vil jo være fantastisk, hvis Frederikshavn Kommune etablerer sådan et råd og dermed være den første kommune i Vendsyssel, der får et Udsatteråd, lyder det fra SIND Frederikshavn.

- Der skal mere fokus på det udsatte miljø i hele Frederikshavn Kommune samt mere værdighed til de socialt udsatte og hjemløse mennesker. Et Udsatteråd vil kunne være en stor hjælp til dette, mener Niels Christian Jensen.

Foredraget holdes i Arena Nord onsdag aften kl. 19.00. Alle er velkomne, og der er gratis adgang.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close