Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
11.03.2018 | Af: Kanal Frederikshavn

Stor interesse for kranio sakral terapi på messe

Ro og velvære deltog med stor succes på Forårsmessen i Arena Nord

 

- Vi havde besluttet os for, at vi ville prøve at have en stand på Forårsmessen. Vores mission var, at vi ville gøre gæsterne opmærksomme på, hvilken fantastisk behandlingsform kranio sakral terapi er og samtidig gøre opmærksom på, at Ro og velvære - klinik for kranio sakral terapi og smertebehandling ligger i Frederikshavn, fortæller Helle Basballe.

I forbindelse med messen kunne Ro og velvære præsentere sin nye hjemmeside og nye tryksager, hvor de tilbyder behandlingspakker med kranio sakral terapi. Disse behandlingspakker er lavet til blandt andet stress, smerter og baby/børnebehandlinger.

- Det var med stor spænding, vi skulle præsentere det, da messen blev åbnet. Vi var meget spændte på, hvordan det skulle gå, for vi er et lille firma med kun to ansatte, og hvordan ville gæsterne tage imod os. Men vi blev fuldstændig slået bagover af den store interesse. Der kom mange gæster og besøgte vores stand. Vi havde travlt, og der var perioder, hvor gæsterne stod i kø for at snakke med os, fortæller Helle Basballe.

Der var stor interesse for kranio sakral terapi. Mange kendte til det i forvejen, men var ikke klar over, der er en klinik i Frederikshavn.

- Mange af gæsterne var klar til at booke en behandling med det samme, da de hørte, hvad vi kunne hjælpe med i forhold til stress og smertebehandling. Vi oplevede også stor efterspørgsel på behandlinger til babyer og børn. Mange kendte til denne behandlingsform til babyer og børn, men manglede et sted at henvende sig.

- Vi er glade for at have været med på messen i Frederikshavn, så vi kunne udbrede kendskabet til kranio sakral terapi og dens blide og effektive behandlingsform endnu mere. Vi vil gerne komme ud og holde foredrag om, hvad kranio sakral terapi kan afhjælpe, og hvorfor det netop er en så god og effektiv behandling, udtaler Helle Basballe.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close