Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
12.08.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Stor og stærk mand blev rørt og meget stolt

Selv en stor stærk mand kan blive rørt og meget stolt, og det skete, da Christian Frost modtog Frederikshavn Kommunes trivselspris.

 

Christian Frost var indstillet med disse ord:

"Vi i Center for Kultur og Borgerservice vil gerne indstille vores vagt og postomdeler Christian Frost. Vi har lært at kende et unikt menneske med en stor empatisk tilgang til såvel borgere og kolleger på Frederikshavn Rådhus. Altid hjælpsom og aldrig bange for at træde til, hvor der er behov. En person, der har stor betydning for vores daglige arbejde og trygheden herom.

Personens tilstedeværelse skaber trivsel i sig selv, men den ekstra indsats han bidrager med, giver lige trivslen "et hak" op ad. Han er aldrig ked af at bede om hjælp, når posten skal fordeles korrekt. Han er aldrig ked af at hjælpe, når vi har brug for hjælp. Og man kan altid få sig en god sports- eller dommersnak med den aktive mand."

Medarbejdere og ledere i Borgerservice udtaler:

"Er altid glad og får én til at smile. Siger altid godmorgen, selvom han har sagt det en gang, siger han det gerne igen".

"Altid smilende – indbyder til fortrolighed og åbenhed. Rolig personlighed. Kommer gerne med en kvik bemærkning, som skaber god trivsel".

"Man er aldrig i tvivl om, hvor man har ham henne, og man føler sig tryg og sikker. Er enormt god til at få en "kritisk" situation "talt ned", og der er aldrig panik".

Lene Nielsen og Lilly Pedersen fra Trivsels- og sundhedsfremmegruppen var heldige at være med til overrækkelsen af trivlselsprisen.

- Som altid er man bare så stolt over at se den glæde, prisen bringer til modtageren, siger de.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close