Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
22.05.2012 | Af: Knud Erik Pedersen

Stor opbakning til ny forening i Kunstskoven

I weekenden gælder det Pinseudstillingen i Kunstskoven.
Stor opbakning til ny forening i Kunstskoven. Det blev resultatet efter den stiftende generalforsamling i Kunstskoven. Foreningen har fast adresse i Fylledet Skov, Brønderslevvej 25, Frederikshavn


 

14 nye medlemmer er det foreløbige resultat, men forventningerne er endnu større, og ambitionerne om Kunstskovens fremtid er store - men realistiske.

Hensigten med dannelse af foreningen Kunstskoven er, at jo flere kræfter til at bakke op om aktiviteter og arrangementer, jo bedre. Hidtil har det været Jens Erik og Birgit med hjælp fra Hanne Kops, der har taget det store slæb.

Hanne Kops, der har været med gennem flere år, valgte denne aften at stoppe og fik overrakt en buket blomster som et symbol på det store arbejde, hun har lagt i Kunstskoven.

Der er nedsat en bestyrelse, diverse arbejdsgrupper og flere projekter blev søsat.

Første store opgave er Pinseudstillingen 26.-27. maj, hvor der forventes op mod 45 udstillere, der varierer fra malerier, skulpturer, smykker og mange andre ting, der er værd at kigge på. Og som sædvanlig er det gratis at besøge kunstskovens udstillinger.

PR-materialer skal udarbejdes, planer lægges og nye initiativer tages. Jo, der er nok at gå i gang med, og planer om hvervning af flere medlemmer til foreningen Kunstskoven er i fuld gang.

Alle kan blive medlem. Enten ved at kontakte foreningen på kunstskoven@gmail.com eller på Pinseudstillingen, hvor det er muligt at stille spørgsmål til foreningen og dens virke.

Er du stadig interesseret, er der flere oplysninger om foreningen Kunstskoven og noget af Fylledets historie på www.kunstskoven.dk.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Ole Mortensen

FOTO: Ole Mortensen

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close