Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
17.11.2021 | Af: Michael Frederiksen

Stormer ind i byrådet: Lone Haugaard er målløs

Lone Haugaard (V): - Vi skal have mere ledelseskompetence ud på skolerne.
46-årige Lone Haugaard fra Venstre fik et kanonvalg og stormer ind i Frederikshavn Byråd med 544 personlige stemmer, hvoraf 352 kom fra hjembyen Østervrå.

 

- Jeg er helt målløs. Det er en fantastisk opbakning, jeg har fået i lokalområdet, men også andre steder fra. Det er en fantastisk følelse at blive båret frem på den måde, sagde Lone Haugaard til Kanal Frederikshavn, da resultatet af de personlige stemmer blev offentliggjort natten til onsdag.

Erhvervskvinden fra Østervrå, som er formand for Østervrå Menighedsråd og næstformand i skolebestyrelsen på Torslev Skole, blev en flot nummer tre på Venstres liste, hvor hun således slog byrådsmedlemmerne Asger Mortensen og Jens Borup.

Hvad skal du bruge kræfterne på de næste fire år i byrådet?

- Vi mangler at få udviklingen af lokalområderne og oplandsbyerne på dagsordenen. Det har jeg talt meget om i valgkampen, og det vil jeg meget gerne i gang med at arbejde med, forklarede Lone Haugaard.

Strukturen og ledelsen på skoler og ældrecentre trænger også til et gennemsyn. Det er en hjertesag for det nyvalgte byrådsmedlem.

- Vi skal have mere ledelseskompetence ud på skolerne, så de selv har større muligheder for at finde ud af, hvordan de kan gøre nogle ting smartere. De skal forankres i lokalmiljøet og samarbejde med foreninger, erhvervsliv og daginstitutioner. Vi skal skabe nogle institutioner, som vi kan mærke, se, føle og være stolte af.

Lone Haugaard er uddannet jurist i 2002 og tog fra 2014-2017 en MBA - Master of Business and Administration - i Aalborg.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close