Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
09.01.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Stormfattigt 2018 udløser lokalt GF-overskud

Resultatet er på landsplan en gevinst til kunderne på 130 millioner kroner, primært på grund af færre storme og skybrud, men også på grund af færre indbrud.
Kunder hos GF Forsikring i Vendsyssel får del i millionoverskud hos det kundeejede forsikringsselskab, fordi 2018 bød på færre storme og skybrud end sædvanligt.

 

GF Forsikrings kunder i Vendsyssel kan se frem til billigere forsikringer i 2019.

Det kundeejede forsikringsselskab med overskudsdeling har netop opgjort de samlede skader fra 2018. Og resultatet er på landsplan en gevinst til kunderne på 130 millioner kroner, primært på grund af færre storme og skybrud, men også på grund af færre indbrud.

Alene i Region Nordjylland får GF-kunderne del i et overskud på 8,5 millioner kroner, heriblandt GF-kunderne i Vendsyssel.

- Regnestykket siger helt konkret, at en typisk familie med forsikringerne samlet hos GF vil spare omkring 500-1500 kroner på næste års præmie. Man mærker altså overskudsdelingen helt lokalt og hos den enkelte kunde. Det er dejligt at kontakte kunderne med det budskab, siger Jens Jørgen Vinther, formand for GF Nord, der har kontorer i Frederikshavn og Hjørring.

På bilforsikringen betyder overskudsdelingen, at GF-kunderne landet over får en forsikringspræmie, der i gennemsnit er 11,5 procent lavere, mens overskudsdelingen på de øvrige private forsikringer er på 4 procent. Men det handler ikke alene om beløbets størrelse, understreger Jens Jørgen Vinther.

- Overskudsdelingen er mere end en kontant belønning. Vi ved, at det fælles ansvar og det her med at løfte i flok tiltaler rigtig mange af vores kunder og tillægges stor værdi. Ordningen sikrer jo, at vores forsikringerne har den rigtige pris og afspejler, om det har været et år med mange eller få skader, fortsætter han.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close