Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
13.06.2011 | Af: Kanal Frederikshavn

Stort autocampertræf på Skolemarken i Skagen

Autocamperturisterne indsamler deres kvitteringer og overrækker dem til Skagen Handelsstandsforening.
Over 100 autocampere holder fra fredag 24. juni til søndag 26. juni træf på Skolemarken i Skagen. Det er Dansk Auto Camper Forening, der er arrangør.

 

Der vil være over 200 autocamper-turister i byen i de dage, som skal ud og opleve byens mange seværdigheder og shoppe i byens butikker.

Den officielle åbning af autocampertræffet finder sted fredag kl. 17.00, hvor byrådsmedlem Hanne Welander (A) og formand for Skagen Handelsstandsforening, Flemming Stig, byder de mange gæster velkommen til Skagen.

Hele lørdagen fra kl. 10 er der "åben autocamper", hvor alle byens borgere, og hvem der ellers har lyst, er meget velkomne til at besøge pladsen og se de mange autocampere (også indvendigt)
og få en hyggelig snak med ejerne.

- På den måde håber vi, at interesserede kan få et indblik i, hvad det vil sige at være autocamperturist og høre om praktiske ting og den frihed, det giver at køre autocamper, siger Ejnar Jacobsen fra Dansk Auto Camper Forening. 

Træfdeltagernes kvitteringer på køb under træffet bliver indsamlet, så foreningen bagefter kan oplyse til handelsstandsforeningen,
hvad autocamperturister har øget byens omsætning med i de pågældende dage.

- Vi vil gerne vise, at det godt kan betale sig at gøre plads til autocampere i byen, fortæller Ejnar Jacobsen.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close