Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
04.12.2017 | Af: Kanal Frederikshavn

Strandby El-teknik overtager VVS-firma

Tonny Stordal Johansen og Ole Madsen underskriver aftalen.
Pr. 1. december 2017 har Ole Madsen valgt at sælge sin VVS-virksomhed til Strandby El-teknik, der hermed får egen VVS-afdeling. Ole Madsen fortsætter som daglig leder af denne afdeling, og han vil derfor stadig varetage den daglige kontakt med de mange trofaste kunder.

 

Beslutningen om at sælge har været undervejs et stykke tid. Ole Madsen er efterhånden blevet 64 år, og selvom han stadig nyder at løse vand-, varme- og sanitetsopgaver for kunderne, var han begyndt at tænke over, hvad der skulle ske med hans virksomhed på længere sigt:

- Jeg har efterhånden drevet virksomhed i mange år og er kommet lidt op i alderen. Det var derfor naturligt for mig at begynde at se på hvilke muligheder, der var for at drive virksomheden videre i et andet regi. Da Strandby El-teknik henvendte sig, var jeg ikke i tvivl om, at det var den rigtige løsning. Vi har gennem mange år haft et godt og frugtbart samarbejde, siger Ole Madsen.

Hos Strandby El-teknik vækker det glæde, at man har fået Ole Madsen i folden. Administrerende direktør Tonny Stordal Johansen fortæller, at virksomheden længe har ønsket at udvide med en VVS-afdeling:

- Vores kunder efterspørger i dag totalløsninger. Vi har derfor været på jagt efter en VVS-virksomhed, der lever op til de høje kvalitetskrav, som vores mange kunder stiller. VVS Energi er den helt rigtige virksomhed for os. Indtil nu har vi leveret komplette løsninger inden for el, ventilation, køl, varmepumper og sikring. Nu kan vi også tilbyde løsninger inden for VVS, siger Tonny Stordal Johansen.

Han ser store muligheder i den nye afdeling og regner med, at det giver grobund for yderligere ekspansion med flere ansatte i de kommende år:

- Vi er i dag en af landsdelens største el-virksomheder. Vi er en vidt forgrenet virksomhed med 65 dygtige medarbejdere. Vi er en aktiv spiller i hele Nordjylland. Især i Aalborg oplever vi i øjeblikket stor vækst på entreprisemarkedet.

Strandby El-teknik er dog ikke større, end der stadig er fokus på mindre opgaver, og virksomheden råder over en stor serviceafdeling.

Virksomhedsånden er den samme som i den spæde start for 45 år siden, hvor virksomheden blev grundlagt i et lille lejet vaskehus i Strandby.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close