Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
15.05.2018 | Af: Michael Frederiksen

Super glad beachkeeper: Det er bedre end jul

Endelig var det sol og sommer, da palmerne kom ud. Det er kun tredje gang, det sker siden 2004.
- Det er simpelthen det bedste. Det er bedre end jul, jublede beachkeeper Michael Nielsen, da han i dag - i 26 graders varme - stod i spidsen for opsætningen af Palmestranden 2018.

 

103 palmer består Palmestranden i Frederikshavn af i år. Det er lidt mindre end de foregående år. Tallet ændrer sig hvert år. De første palmer forlod det store drivhus på Brønderslevvej kl. 7.00 i morges.

- Der er nogen, som siger, at sommeren kommer til Frederikshavn, når palmerne kommer ud, og det er den også. Se det vejr her, konstaterede Michael Nielsen.

Just Jensen, Park & Vej, fik sammen med Steen Heftholm, også Park & Vej, idéen til Palmestranden, som så dagens lys i 2004. Dengang var vejret også fantastisk, da palmerne blev placeret i sandet, men ellers har det faktisk regnet og blæst de fleste år, husker Just Jensen.

Michael Nielsen giver ham ret, men mener dog at kunne huske, at vejret for 10 år siden var næsten lige så dejligt som i dag.

26 grader, sol fra en skyfri himmel og palmerne lokkede mange mennesker på Palmestranden, og de modigste var faktisk også en tur i vandet. Eleverne på HF-Søfart nøjedes dog med at hygge sig under palmerne, høre musik og spille fodbold.

- Det er en dejlig strand. Det er lækkert, når det er godt vejr, og vi kan gå hernede og hygge os, siger Rasmus Micklenborg, som kommer fra Juelsminde, men læser HF-Søfart i Frederikshavn.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close