Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
20.04.2017 | Af: Kanal Frederikshavn

Svømmehallen i Skagen lukkes til og med 2. juli

På mandag 24. april begynder renoveringen af svømmehallen i Skagen Kultur- og Fritidscenter, som derfor er helt lukket i 10 uger.


 

- Der er heller ikke mulighed for at gå i sauna i denne periode. Idrætshallens badefaciliteter er dog åbne, således at der kan tages bad her, oplyser centerleder Johan Hessellund.

Den 40 år gamle svømmehal får ny intelligent vandbehandling med høj cirkulation og mindre brug af el, vand, varme og klor. Samtidig bliver trappen til vandrutsjebanen, bænke, fliser med mere renoveret inde i hallen. Det er en del af projektet, at svømmehallens teknikkælder samt de to store udligningstanke får renoveret betonvægge og nyt epoxygulv. Det sidste vil ikke være synligt for publikum.

Det vil derimod være både synligt og mærkbart, at der bliver 32-34 grader varmt vand i de to små bassiner, når svømmehallen åbner igen mandag 3. juli.

- Det vil helt sikkert glæde både babyer, små børn og alle andre. De to små bassiner, der har en vanddybde fra 30-90 cm, bliver lagt sammen. Der bliver en trappe i vandet, så både små og store kan færdes sikkert i bassinet. Der bliver etableret et termotæppe til at sænke ned over de små bassiner, når de ikke er i brug. Både lukningen og investeringerne er indarbejdet i SKFCs budget 2017, fortæller Johan Hessellund.

Skagen Kultur- og Fritidscenter har siden efteråret 2015 renoveret bygningerne. Der er for eksempel kommet nyt tag og isolering på svømmehallen, nyt tag på fitnesshallen, nye facader mod nord og syd, hulmursisolering af alle bygninger, LED-belysning i alle fire haller samt nye toiletter (33 stk.) og nye vandhaner.

Frederikshavn Byråd besluttede 19. december 2016, at SKFC sammen med den kommunale administration skal udarbejde et overblik over, hvordan svømmehallen kan udvikles og opgraderes. Dette arbejde er igangsat, og der vil først på efteråret blive inviteret til et temamøde i SKFC, hvor interessenter/brugere af hallen kan komme med idéer og ønsker.

 

BillederTilføj billede


FOTO: SKFC

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close