Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
15.01.2021 | Af: Michael Frederiksen

Sydbank åbner ny filial i april i Frederikshavn

Frederikshavneren Brian Sleimann Thomsen bliver filialdirektør, og han er i gang med at ansætte medarbejdere.
Sydbank åbner i april en ny filial i Frederikshavn og satser dermed stærkt på at kunne fortsætte den pæne vækst nord for Limfjorden. Det sker med frederikshavneren Brian Sleiman Thomsen som filialdirektør.

 

Lige nu er malere og tømrere i gang i Frederikshavn, men snart vil det ikke være fugemasse og filt, der bliver drøftet i lokalerne, men finansiering, strategi og formueoptimering.

- Vi har valgt at bo tæt på indfaldsvejen til Frederikshavn fremfor i midtbyen, som de andre banker gør. Netop her er vi godt synlige for vores erhvervskunder, parkeringsmulighederne er mange, og vi er nemt tilgængelige, da vi ligger tæt på en indfaldsvej, siger Brian Sleimann Thomsen, filialdirektør i Sydbanks nye filial.

Indfødt frederikshavner
Sydbank har længe ønsket at åbne en filial i Frederikshavn, men for Sydbanks områdedirektør i Nordjylland, Claus Starbæk-Ravnborg, var det en forudsætning først at finde den rette person til posten som filialdirektør:

- Vi er en landsdækkende bank, som lægger stærkt vægt på lokalt kendskab og relationer. Derfor var det afgørende at finde en filialdirektør, som kender områdets erhvervsliv ud og ind, og som har en god føling med områdets liv og udvikling, siger Claus Starbæk-Ravnborg, områdedirektør for Sydbank i Nordjylland.

Brian Sleimann Thomsen er født og opvokset i Frederikshavn. Han begyndte som bankelev i Spar Nord i Frederikshavn og kommer fra en stilling som afdelingsdirektør i Nordjyske Bank i Frederikshavn.

Opruster i Nordjylland
Den nye filial åbner for både privatkunder og erhvervskunder. Brian Sleimann Thomsen er i gang med at ansætte medarbejdere og har en ambition om at have holdet på plads, når filialen åbner til april.

- Vi glæder os til at slå dørene op for nye flotte lokaler og byde kunderne velkommen. Det er længe siden, at en ny bank er kommet til Frederikshavn, og vi ser det som et løft til erhvervslivet i området, som med Sydbanks ankomst får tilført yderligere erhvervsfinansiering og erhvervskompetencer, siger Brian Sleimann Thomsen.

Som led i Sydbanks satsning på Nordjylland åbnede banken for to måneder siden et områdekontor i Aalborg.

- I Sydbank ser vi et enormt potentiale i Nordjylland, og med den nye filial i Frederikshavn styrker vi indsatsen yderligere. Området er inde i en rigtig god vækst. Det bygges mange private boliger, og infrastrukturen forbedres løbende senest illustreret ved arbejdet for en bedre vejforbindelse mellem Skagen og Ålbæk. siger Claus Stabæk-Ravnborg.

- Områdets virksomheder blomstrer godt understøttet af udviklingen på havnene i Skagen, Frederikshavn, Strandby og Sæby. Vi glæder til at kunne bidrage til denne positive udvikling, udtaler Brian Sleimann Thomsen.

Sydbank ønsker endnu ikke at offentliggøre sin kommende placering i Frederikshavn.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Presse

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close