Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
02.07.2020 | Af: Michael Frederiksen

Syv dages alpeferie i Østrig for 3.199 kroner

49 rejser kan bestilles med rabat, hvis du opgiver rejsekoden 'kanalfrederikshavn'.
Kanal Frederikshavn har indledt et spændende samarbejde med Happydays om at tilbyde vores læsere forskellige kør selv-ferier. Alle rejser kan bestilles med rabat, hvis du opgiver rejsekoden "kanalfrederikshavn".

 

Rejsevirksomheden Happydays ligger i Vangen og sælger primært kør selv-ferier til feriedestinationer i Europa. Det er Happydays' ambition, at det altid skal være muligt at få et kvalitetsophold til et prisniveau, der både er fornuftigt, konkurrencedygtigt og afspejler opholdets indhold.

Der er i øjeblikket hele 49 rejser med rejsekoden "kanalfrederikshavn". Rejserne går til Tyskland, Danmark, Østrig og Frankrig.

Hotel Faaborg Fjord topper listen, når det gælder gæsternes bedømmelse. 4,6 ud af 5 må siges at være en flot bedømmelse. Det koster 999 kroner pr. person. Rejsen indeholder to overnatninger med morgenbuffet, 1 x 2-retters middag på ankomstdagen og 1 x 3-retters middag på andendagen. Der er værelse med balkon eller terrasse.

Der er også mulighed for at komme på en eksklusiv alpeferie i Østrig. Syv dage koster 3.199 kroner pr. person i dobbeltværelse med balkon. 7 x morgenbuffet og 7 x 4-retters middag, inkl. salatbuffet, er med i prisen.

Ferieromantik på tysk slot, herregårdsferie i Nordsjælland, feriedage i Schleswig-Holstein, vinferie i Rüdesheim, Danmark dejligst, 4-stjernet miniferie i Hamburg og romantisk slotshotel med egen golfbane er andre spændende muligheder, hvis du vil rejse med Happydays og opnå rabatter med rejsekoden "kanalfrederikshavn".

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close