Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
08.11.2018 | Af: Kanal Frederikshavn

Syv FIK-talenter udtaget til landshold i denne uge

I denne uge spilles der landsholdshockey rundt om i Europa, og Frederikshavn Ishockey Klub er rigtig flot repræsenteret med hele syv spillere, som har udviklet deres talent som ungdomsspillere i FIK.

 

U18-landsholdet spiller 4-nationers turnering i Slovakiet fra 8.-10. november, og her er den tidligere FIK-spiller Christian Kongsbak Dreier, nu IF Troja Ljungby J18 Elit, med i truppen. Holdet har i øvrigt FIK-legenden Mike Grey som assistenttræner.

Samtidig deltager damelandsholdet i en turnering Ungarn, ligeledes fra 8.-10. november, og her er den tidligere FIK-spiller Sofia Baggesen, nu Hvidovre, med i truppen.

På herrernes A-landshold finder man hele fem tidligere FIK'ere. Tvillingerne Mikkel og Martin Højbjerg, begge Aalborg Pirates, Mathias From, AIK, Nicolai Meyer, Södertalje, og Nick Olesen, IK Pantern, er alle med på holdet, der i Polen fra 9.-11. november skal møde Østrig, Norge og Polen. Mikkel Højbjerg blev dog nødt til at melde afbud med en skade.

- Frederikshavn er således stærkt repræsenteret i toppen af dansk ishockey, og frederikshavnske fans kan se frem til en spændende weekend med lokale spillere i den rød-hvide landsholdstrøje, siger FIK-formand Søren Klyvø.

 

BillederTilføj billede


FOTO: iShoot.dk

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close