Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
14.07.2020 | Af: SPONSORERET INDHOLD

Tænk i faldsikring og højderedningskursus

Dine medarbejdere kan let komme galt afsted, hvis de arbejder højt over jorden og ikke har basalt kendskab til faldsikring & højderedning.

 

Førstnævnte forebygger ulykker, den anden hjælper med at afværge ulykker in spe ved at give medarbejderne den faglige ballast til at komme en nødstedt kollega til hjælp.

Kom på kursus i faldsikring og højderedning her, for der er ingen grund til ikke at sidde med den viden, som et kursus afviklet med professionelle instruktører ved roret kan give dig:

• Viden om rette procedure for eftersyn af ikke-teknisk faldsikringsudstyr
• Viden om faldteori, belastningslære og risikovurdering af relation til arbejde i højden
• Viden om at facilitere en evakuering samt redning af en kollega ved nedfiring og ophaling

Udover den rent praktiske viden kan et kursus også give dine medarbejdere kendskab til juraen, der gælder ved lovpligtig logning af sikkerhedsudstyr plus standarder og forskrifter ved sikring/redning.

Find de rette redningskurser til virksomheden
Værn om dine medarbejderes liv og helbred ved at give dem de ressourcer i form af viden, de skal bruge for at efterse og betjene faldsikringsudstyr effektivt samt afværge ulyksalige ulykker. Lad dem lære evakuering fra fx kraner, etageejendomme, vakkelvorne gittermaster eller huses ustabile tage.

Markedet er stort, når det gælder kurser for faldsikring og højderedning, hvor du som regel har let ved at finde det rette tilbud til de ansatte på din arbejdsplads. Hvad end de skal lære korrekt brug af redningsudstyr og -teknikker for den første gang, eller de blot skal have procedurer genopfrisket.

Få certificering inden for kontrol af PPE-udstyr
PPE-udstyr skal sikkerhedsgodkendes for, at I må bruge det på arbejdspladsen. Hvor I får knowhow til at holde udstyret ved lige, vil en decideret certificering inden for kontrol, udstyrskendskab og sikkerhed gøre det muligt for jer retligt at stå inde for, at jeres sikkerhedsudstyr er i forsvarlig stand.

Denne artikel er lavet i samarbejde med Partnertekst.dk

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close