Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
15.04.2018 | Af: Kanal Frederikshavn

Tag med Stig og Vennerne til Costa del Sol i oktober

Samson Travel har gjort det igen. Sammensat turen, du ikke vil gå glip af. Kun det frederikshavnske rejseburea  tilbyder denne specielle tur, hvor der er god tid til såvel afslapning som fest og rig mulighed for noget pænt at kigge på - for både ham og hende.

 

I ni dage kan du nyde den spanske solkysts natur, og med mere end 300 solskinsdage om året er du stort set garanteret en sund og misundelsesværdig kulør. Du kommer på tur til storslåede seværdigheder, og du er garanteret godt selskab med gode venner - også selvom du rejser alene.

For med i rejsen er nemlig en billet til Oktoberfest og en aften i selskab med Bamses gamle band Vennerne. Sammen med ingen ringere end Stig Rossen tager de dig med hele vejen op ad Vimmersvej og hjem igen i en lille båd, der gynger. Og din turguide på den musikalske rundtur i Bamses univers er selveste Johnny Reimar, så der er garanti for en festlig aften og en sand hyldest til Flemming Bamse Jørgensen.

Festen slutter ikke her, for den ni dage lange tur med hotelophold - plus morgen- og aftensmad - tager dig også med på udflugt til Ronda, Marbella og Puerto Banus – alt sammen med dansk rejseleder.

Du får altså en kombination af kulturelle oplevelser og masser af tid til afslapning og udforskning på egen hånd.

Flyet letter 18. oktober fra Aalborg.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close