Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
10.03.2018 | Af: Kanal Frederikshavn

Tag med VIP-shuttlebus til Waterline Festival

Arena Nord indsætter lørdag 17. marts shuttlebus fra Frederikshavn Busterminal, videre til Det Musiske Hus' parkeringsplads på Parallelvej og direkte til hovedindgangen til Waterline Festival i Arena Nord.

 

Fremvis din Waterline Festival-billet i bussen og ankom til rockfestivalen på ægte VIP-manér.

- Ikke nok med, at det er nemt og praktisk for gæsterne at tage shuttlebussen direkte fra tog- og busterminalen eller centrum, så får man også en fed oplevelse ved at opleve en tur i den super flotte Heineken VIP-bus. Mørke ruder, fedt design og mon ikke der også gemmer sig en overraskelse ombord? Ren VIP-stemning, lover Jacob Guldbrandt Steffensen, som er marketingassistent i Arena Nord.

Bussen har plads til 50 personer, men eftersom den kører uafbrudt i tidsrummet fra kl. 16.15-17.30, er Jacob Guldbrandt Steffensen sikker på, at der er plads til alle.

- Hvis bussen ikke er på stoppestedet, når du ankommer, varer det kort tid, før den kommer, og det er altså værd at vente på, lover han.

Stoppestederne ved henholdsvis Frederikshavn Busterminal og parkeringspladsen ved Det Musiske Hus er på dagen anmærket med Waterline Festival-beachflag.

Jacob Guldbrandt Steffensen gør desuden opmærksom på, at der mellem kl. 16.00 og 17.00 er Happy Hour i barene, så det kan svare sig at møde tidligt op - med shuttlebus eller ej.

Når festivalens sidste band, Leoniden, siger tak for i aften, står Heineken-bussen igen til rådighed for de gæster, som endnu ikke er færdige med at feste. Bussen kører her gæsterne tilbage til midtbyen med stoppested i Frederikshavn centrum ved To-Trin-Op.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close