Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
26.08.2019 | Af: SPONSORERET INDHOLD

Teambuilding: Lav den bedste tur i Frederikshavn

Hvis man skal rystes sammen som virksomhed eller som gruppe, kan det ikke beskrives med ord, hvor vigtigt teamwork er for succes. Det er alfa omega, at man kan samarbejde når man skal lave projekter på kryds og tværs. 

 

Derfor kan det være smart at lave en teambuilding-tur, hvor man rigtig kommer ind på livet af hinanden. I denne artikel sammensætter vi den perfekte teambuilding-tur i Frederikshavn, så man lærer at samarbejde og giver plads til "Fri leg". Vi kommer rundt om forskellige aktiviteter, som Frederikshavn byder på.

Find boliger i Frederikshavn

Start ud med et godt måltid mad
Der er intet, der bringer mennesker sammen som mad. Alle kan være fælles om at nyde et måltid, og derfor er det perfekt at starte ud med et besøg hos en af Frederikshavns restauranter. Her kan Sted1 anbefales, da det er hyggeligt og har stil over sig.

Med lokation ovenpå Hotel Jutlandia har Restaurant Sted1 de fineste lokaler og en skræddersyet menu, der passer til enhver smag. Kokken tilpasser menuen, hver anden måned så den passer til årstidernes råvarer. Hvis man derfor skal nyde et godt måltid mad sammen i Frederikshavn er Sted1 et ganske udmærket sted at gøre det.

Sæt sammenholdet på prøve med en tur i Escape Room
I Frederikhavn findes også et af Danmarks bedste Escape Rooms. Det er en eminent måde at lære, hvordan man samarbejder med andre mennesker. Escape Rooms går ganske enkelt ud på, at man i løbet af en time skal løse en lange række forskellige gåder og opgaver for i sidste ende at kunne komme ud af rumme. Det er supersjovt, kræver samarbejde og alle kan være med når man forsøger at løse gåderne i rummet.

I Frederikshavn kan man f.eks. prøve kræfter med fire forskellige Escape Rooms. Her kan man vælge mellem de klassiske Escape Rooms, en mobil udgave og et VR-Escape Room. Så er man sikret underholdningen til teambuildingturen, da det også er virkelig underholdende at forsøge at løse de mange mysterier og gåder som rummene byder på.

Banerne i Frederikshavn kan klart anbefales, da de er super gennemført, flot designede og virkelig har en sjov historie i spillet. Skal man derfor bruge en teambuilding-øvelse, der kræver samarbejde, en smule hjernekapcitet, hvor alle kan være med, så bør man prøve kræfter Escape Rooms i Frederikshavn.

Afslut turen på Palmestranden
Når man så har været igennem menuen på Sted1 og gennemført Escape Rooms, så kan man passende afslutte turen på Palmestranden i Frederikshavn. Det er helt perfekt, hvis man ønsker en stille og rolig afslutning på dagen. Det er nemlig en af de bedre badestrande i Danmark, der hvert år bliver over bliver besøgt af rigtig mange badegæster.

Palmestranden i Frederikshavn er unik fordi den, som navnet indikerer, er omkranset af en masse palmer rundt omkring på stranden. Det er et af de eneste steder i Danmark, hvor man har palmer på stranden. Det skal dog helst opleves om sommeren, da palmerne bliver passet og plejet i varmere klima om vinteren. Ikke desto mindre er det en perfekt måde at afslutte sin teambuilding-tur i Frederikshavn på.

Denne artikel bringes i samarbejde med Partnertekst.dk.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close