Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
10.03.2018 | Af: Michael Frederiksen

Thomas Lillie ligner igen White Hawks' førstevalg

Thomas Lillie: - Jeg fik masser af hjælp i forsvarszonen, og det gjorde det nemt for mig. Foto: iShoot.dk
Kampen om at være førstemålmand i Frederikshavn White Hawks har taget endnu en drejning. Thomas Lillie ligner igen cheftræner Mario Simionis foretrukne mand i målet.

 

Sønderjyden fik chancen og greb den, selv om White Hawks tabte 1-2 fredag aften i Gigantium Isarena i Aalborg. Thomas Lillie var bedste WH'er i den første af op til syv kampe i kvartfinaleserien mellem de to nordjyske lokalrivaler.

- Jo, jeg synes, jeg spillede fint. Jeg fik masser af hjælp i forsvarszonen, og det gjorde det nemt for mig. Jeg havde selvfølgelig nogle gange, hvor jeg skulle ud i nogle svære situationer, men det føltes godt derinde i dag, sagde Thomas Lillie.

Han mente, at begge hold spillede godt og betegnede det som en fifty-fifty-kamp, hvor Aalborg var "heldige og trak det længste strå".

Anden kamp spilles søndag kl. 15.00 i Nordjyske Bank Arena.

- Vi skal have mere disciplin og færre udvisninger. Vi vinder ikke i udvisningsboksen.

Til sidst blev Thomas Lillie erstattet af en en ekstra spiller. Med to udviste Aalborg-spillere spillede White Hawks 6 mod 3 i 39 sekunder, men altså uden at score.

- Det er mere nervepirrende at stå ude i boksen end inde på isen, konstaterede WH-målmanden.

Ligesom kaptajn Rasmus Søndergaard har Thomas Lillie en god følelse i maven trods nederlaget, og mon ikke Thomas Lillie igen er at finde i målet, når Aalborg kommer til Frederikshavn søndag eftermiddag? Alt andet vil være mærkeligt efter hans fine præstation fredag aften.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fkanalfrederikshavn%2Fvideos%2F1963788826987242%2F&show_text=0&width=560" width="560" height="315" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>

 

BillederTilføj billede


FOTO: iShoot.dk

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close