Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
16.10.2019 | Af: Michael Frederiksen

Thomas Lodberg ny partner i Power People

Thomas Lodberg har som noget af det første arrangeret en erhvervsnetværkstur til Göteborg med ishockey og besøg på Volvos fabrik.
36-årige Thomas Lodberg er ny partner i vikar- og rekrutteringsbureauet Power Peoples afdeling i Kattegat Silo i Frederikshavn. Den sportsglade Thomas Lodberg har som noget af det første arrangeret en erhvervsnetværkstur til Göteborg, hvor der blandt andet er ishockey på programmet.

 

- Jeg er i gang med at skabe mit eget netværk i en ny stilling i et nyt marked, og turen til Göteborg er en del af dette. Jeg kan godt lide at skabe relationer til mennesker, når de har paraderne nede. En god relation er vigtig, når du skal sælge et produkt, for det er mennesket bag, du handler med, siger Thomas Lodberg.

Netværksturen til Göteborg finder sted fra torsdag 21. til fredag 22. november. Torsdagens højdepunkt finder sted i Scandinavium, hvor Frölunda Indians får besøg af Leksands IF i SHL. Inden kampen er der VIP-spisning, hvor der kommer et indlæg fra Frölunda Indians.

Fredag går turen til Volvos imponerende fabrik i Göteborg. Besøget i Torslanda byder på en Factory Tour, inden Stena Line kl. 16.00 sejler deltagerne retur til Frederikshavn. Her er der julebuffet med drikkevarer ad libitum.

- Jeg synes, vi mangler ture af denne type i Frederikshavn, og det er oplagt at tage til Göteborg, som er vores naboby. Det giver os et par fine ture med Stena Line, hvor deltagerne har gode muligheder for at tale sammen, mener Thomas Lodberg.

Turen til Göteborg arrangeres i samarbejde med Stena Line, Scandic Hotels og Kanal Frederikshavn. Der er plads til 30 personer - med brancheeksklusivitet. Tilmelding til Thomas Lodberg senest 8. november på tlh@powerpeople.dk eller 60 22 42 35.

Power People er landsdækkende med afdelinger i Frederikshavn, Aalborg, Aarhus Rødovre. Hovedafdelingen ligger i Frederikshavn, hvor ejeren Kim Olesen har sin daglige gang.

Thomas Lodbergs arbejdsområde er området nord for Limfjorden, det vil sige fra Thisted til Skagen. En skade satte en tidlig stopper for hans aktive floorballkarriere, men han er et kendt ansigt i sportens verden i Frederikshavn. Særligt floorball, ishockey og fodbold har hans interesse.


Han er uddannet speditør hos Stena Line, hvor han især har arbejde som toldspecialist. Nu glæder han sig til udfordringerne i Power People.

- Jeg savnede at udnytte mit netværk mere. Jeg vil gerne ud blandt folk, for jeg er en udadvendt person. Jeg elsker at lære mennesker at kende, siger Thomas Lodberg, der fik prædiktatet "fremragende netværker" i den test, som Power People lavede i forbindelse med hans ansættelse.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close