Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
13.05.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Thorshøj Idrætsbørnehus indviede ny motorikbane

Se flere fotos under artiklen.
Thorshøj Idrætsbørnehus har indviet sin nye motorikbane på legepladsen. Leder for børnehuset, Kim Skriver, har været leder for huset i et lille år, og han har fra dag et af ønsket mere fokus på idræt og arbejder kontinuerligt med at få mere bevægelse ind i hverdagen.

 

- Bestyrelsen og jeg har i et stykke tid snakket om, at vores legeplads trængte til noget nyt. Vi har haft flere tiltag i kikkerten, men vores valg er faldet på en motorikbane i første omgang. For det første går det fint i tråd med, at vi arbejder med bevægelse til daglig. For det andet er banen god for børnenes motoriske færdigheder og udviklingen heraf, siger Kim Skriver.

Motorikbanen blev stillet op i løbet af et par dage, og børnene fulgte med på tæt hold. Under opsætningen sad en flok nysgerrige børn på rad og række og fulgte troligt med i, hvad der foregik. I sidste uge var banen klar til at blive indviet, og hvilken måde er bedre at fejre det på end med en rød snor, en saks og en pølsevogn?

- Der er som regel god opbakning til de ting, vi arrangerer i børnehuset – opbakning fra frivillige, foreninger og venner af huset – og denne gang var selvfølgelig ikke en undtagelse. Så en god og trofast ven af huset tilbød at slå et smut forbi med sin pølsevogn, så der var hotdogs og Cocio til hele huset i dagens anledning. Tænk sig, at børnehuset har en ven med en pølsevogn -det er for fedt, og det er en oplevelse for børnene hver eneste gang, smiler Kim Skriver.

Indvielsen foregik på traditionel vis med en rød snor og en saks. Den nye motorikbane var spæret af med en rød snor, som et par af børnene stod for at klippe over - som symbol på, at motorikbanen nu er åben. Til jorden faldt snoren og klar parat var vuggestue- og børnehavebørn. Resten af dagen foregik naturligvis på legepladsen, og humøret blandt både børn og voksne var højt.

- Vi har flere idéer til, hvad vi vil gøre ved legepladsen for at forny og udvikle os, men de er kun på tegnebrættet endnu. Heldigvis er der ikke langt fra tanke til handling hos os, så mon ikke vi når et skridt videre i projekt "fornyelse af udendørsområderne" indenfor den nærmeste fremtid? Det både håber og tror jeg på, udtaler Kim Skriver.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close