Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
12.02.2018 | Af: Kanal Frederikshavn

Tilbage i Frederikshavn efter flere år i Shanghai

Kim Jensen foran lokalerne på Håndværkervej 1. Her sammen iværksætterrådgiver Tanja Jørgensen, Erhvervshus Nord.
43-årige Kim Jensen er efter flere år i Shanghai vendt tilbage til sine rødder i Frederikshavn for at starte virksomheden Dan Industrial ApS, der med afsæt i et indgående kendskab til det globale leverandørmarked vil sikre konkurrencedygtige priser til jern- og maskinindustrien.

 

- Jeg har altid drømt om at blive selvstændig og er nu et sted i mit liv, hvor jeg har kontakterne, erfaringen og motivationen til at handle på den drøm, siger Kim Jensen, som med sit kendskab til prisstrukturen på det globale marked vil tilbyde jern- og maskinindustrien gode prisvilkår for deres indkøb af på alle former for værktøjer, løftegrej, tekniske artikler og svejseudstyr.

Ideen til at stifte Dan Industrial kom efter en årrække i indkøbsfunktioner ved store globale virksomheder, hvor Kim Jensen så muligheden for at skabe endnu bedre vilkår for danske virksomheder.

- Vi skal holde os i selen for at følge med. Min forretning bygger på en enkel værdikæde, hvor alle fordyrende mellemled er væk. Dermed sikrer jeg konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvalitet. Målet er hele tiden, at vi skaber værdi for kunderne. Er der aktiviteter eller led, som gør det modsatte, skal det skæres væk eller nytænkes. Derudover er det essentielt for mig, at alle kunder uanset størrelse oplever samme konkurrencemæssige forhold, fastslår Kim Jensen.

Dan Industrial har adresse på Håndværkervej 1 i Frederikshavn, hvor der er indrettet lagerfaciliteter og kontor. Udover salg af produkter supporterer Dan Industrial virksomheder i forbindelse med leverandør-forhandlinger med det formål at reducere kundernes totale omkostningsbase. Et fokus, der præger Kim Jensen tilgang til egen virksomhed.

- Jeg driver min virksomhed efter effektiviserings-principper. Det gælder ikke mindst her i opstartsfasen, hvor et grundigt forarbejde er nødvendigt for at kunne holde fokus og retning. Derfor har jeg været glad for den sparring, jeg har fået hos iværksætterkonsulent Tanja Jørgensen. Hun har stillet spørgsmål til strategi, marked og målgruppe, som i sidste ende er med til at effektivisere og kvalificere opstarten af virksomheden, siger Kim Jensen og henviser til Erhvervshus Nords iværksætterrådgivning målrettet iværksættere i kommunen.

Udover at Kim Jensen har flere årtiers erfaring i industrien fra både teknisk og kommerciel side med indkøb og drift af en industriel og maritim virksomhed, er han optaget af skabe gode rammer for fremtidens arbejdskraft.

- Det ligger mig på sinde, at alle tager et ansvar for, at Danmark kan følge med konkurrenterne i udlandet. Det kræver, at vi sikrer de bedste rammer for uddannelse af for eksempel vores håndværkere. Vi tilbyder derfor erhvervsskoler støtte, ekstraordinær rabat og fordelagtige vilkår, når de handler hos os. På den måde kan vi bidrage til at, at skolerne har kapaciteten til at give de studerende de bedste forudsætninger for en uddannelse, siger Kim Jensen.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close