Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
13.05.2018 | Af: Michael Frederiksen

Tinna fra Frederikshavn fejret i Jyske Bank Boxen

Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S, lykønskede Tinna Bering Sørensen fra Frederikshavn med titlen som gæst nummer to million i Jyske Bank Boxen. Foto: MCH/Lars Møller
Tinna Bering Sørensen fra Frederikshavn blev lørdag eftermiddag fejret som gæst nr. to million i Jyske Bank Boxen. Det skete i forbindelse med VM-landskampen i ishockey mellem Danmark og Sydkorea, oplyser Jyske Bank Boxen.

 

Tinna Bering Sørensen fra Frederikshavn trådte ind ad døren i selskab med sin far, Olav Bering Madsen, mand, Jan Sørensen, og deres to børn. De tre generationer var kørt til Herning for at støtte op om de danske ishockeyherrer.

- Det er simpelthen vores lykkedag i dag. Vi var inde og se Danmark spille mod Canada i mandags, og så besluttede vi meget impulsivt i morges, at vi ville ned og se kampen mod Korea også, så vi skyndte os at købe billetter og kørte afsted, og så sker det her. Det er da for vildt, lød da fra en meget glad og overrasket Tinna Sørensen.

Sammen med æren og en stor buket blomster modtog Tinna Bering Sørensen og familien et gavekort til en valgfri oplevelse i Jyske Bank Boxen.

- Jyske Bank Boxen er skabt til store stjerner og store mesterskaber. Vi glæder os over, at vi gennem årene har været i stand til at gennemføre den vision, vi havde med Danmarks første internationale multiarena, og at vi fastholder et højt niveau, hvad angår arrangementer og antal besøgende. Det kan kun lade sig gøre takket være vores gode samarbejdspartnere, siger Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S, i en artikel på Jyske Bank Boxens hjemmeside.

 

BillederTilføj billede


FOTO: MCH/Lars Møller

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close