Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
13.03.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

To lokale skytter vinder det nordjyske mesterskab

Anton Christensen og Ole Madsen strøg til tops.
Finalerne om de nordjyske mesterskaber i skydning løb af stablen i Thisted Skyttekreds. 

 

Børne- og juniorskytter havde skudt de indledende runder den 2.-3. februar i Aalborg Skyttekreds. Her skulle man finde de 10 bedste børne- og juniorskytter, som skulle videre til finalen i Thisted 3 marts.

Frederikshavn Skyttekreds var godt repræsenteret på både børne- og juniorsiden.

- Vores skytter viste her, at de godt kan blande sig blandt de bedste. Vi havde en juniorskytte, Magnus Neist, som blev udtaget til finalen, men han var desværre forhindret i at deltage i selve finalen, men super godt gået af vores unge skytter, siger Lotte Bredahl fra Frederikshavn Skyttekreds.

Lørdag 2. marts skulle de voksne skyde de indledende runder, og her må man sige, at frederikshavnerne gjorde det super godt. De voksene dyster i henholdsvis cal. 22 og luft på 15 m. Her havde Frederikshavn Skyttekreds fire i finalerne - og endda en skytte i både cal. 22-.finalen og luftfinalen.

Udover de individuelle resultater lykkedes det også åbneklasseholdet at kvalificere sig til DM med en andenplads på cal.22 og luft. Seniorholdet har ligeledes kvalificeret sig til DM på både luft og cal. 22 med to flotte førstepladser.

Desværre var der frafald på selve finaledagen 3 marts. Men de to resterende skytter fra Frederikshavn Skyttekreds gjorde rent bord. Anton Christensen vandt finalen i cal. 22 liggende skydning og kan kalde sig nordjysk mester. Ole Madsen vandt finalen i luft i liggende skydning og kan ligeledes kalde sig nordjysk mester.

Frederikshavn Skyttekreds holder til på Grønlandsvej 16 i Frederikshavn. Alle er velkomne.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Lotte Bredahl

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close