Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
19.05.2022 | Af: Michael Frederiksen

To vidt forskellige koncerter i Maskinhallen

Mikkel Bøggild er én af de få herhjemme, der har en stemme som Bruce Springsteen.
Denne weekend præsenterer Maskinhallen to vidt forskellige koncerter - et skandinavisk samarbejde mellem to komponister og et pladeaktuelt band, der med deres tredje album igen sætter barren for, hvordan americana skal lyde.

 

Duoen Gustaf Ljunggren og Skúli Sverrisson gæster Maskinhallen lørdag 21. maj kl. 20.00.

- Det er ikke let at forklare. Det skal høres, opleves og mærkes. De to nordiske musikere har med hver deres afsæt sat spor i det skandinaviske som filmkomponister, sideben og artister i deres eget navn. Dette nye samarbejde og udgivelse er det perfekte soundtrack til din aften, hvor tankerne gerne må samle sig, falde til ro og verden bliver et lidt mere stille og smukt sted, forklarer spillestedsleder Jens Ole Amstrup.

Gustaf Ljunggren har spillet med en lang række danske og udenlandske musikere, herunder C.V. Jørgensen, Sofia Karlsson, Paul Banks, Outlandish, Steffen Brandt, Eivør og Robyn. Svenskeren medvirker på en lang række udgivelser. I 2015 blev Gustaf Ljunggren hædret med Ken Gudman Prisen.

Skúli Sverrisson er en islandsk komponist og basguitarist. Han har arbejdet med Wadada, Leo Smith, Derek Bailey, Lou Reed, Jon Hassel, David Sylvian, Arto Lindsay og komponisterne Ryuichi Sakamoto, Jóhann Jóhannsson og Hildur Guðnadóttir. Han har komponeret musik for det islandske dansekompagni, Islands Nationalteater samt film og installationer.

Billetprisen er 160 kroner - køb din billet her.

Fredag kommer Barrow i Maskinhallen - igen. Denne gang med en helt ny udgivelse frisk fra vinylpressen. Og de gode anmeldelser vælter ind.

Guitaristen Knud Møller skrev følgende efter en koncertoplevelse med Barrow: "Det er simpelthen pissegodt!! Noget af det bedste, jeg har hørt i meget, meget lang tid. Tak".

- Samme reaktion fik vi fra publikum, da Barrow seneste var i Maskinhallen, siger Jens Ole Amstrup.

I USA har man betegnelsen "Triple Threat" for en musiker, der har hele pakken som sanger, sangskriver og ekvilibristisk guitarist. Mikkel Bøggild er én af de få herhjemme, der har en stemme som Bruce Springsteen, skriver sange, der rører og bevæger, og oveni dét er han en sjældent dygtig guitarist, der har flankeret og produceret for de største sangere herhjemme.

Billetter købes her til 140 kroner.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close